Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Το Δημόσιο ΙΕΚ Αριδαίας αναβαθμίζεται - Δείτε τις 7 νέες Ειδικότητες

Ανακοίνωση
Είμαστε στην ευχάριστη θέση  να σας γνωστοποιήσουμε ότι το Δημόσιο ΙΕΚ Αριδαίας αναβαθμίζεται ακόμη περισσότερο και θα συμμετέχει με 7 νέες Ειδικότητες στο Παράλληλο Μηχανογραφικό για το 2022!

Δείτε τα 7 νέα τμήματα  που μπορούν τα παιδιά να δηλώνουν για τις Σπουδές τους στην μεγάλη Εκπαιδευτική οικογένεια του Δημόσιου ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!

Σας περιμένουμε κοντά μας από τον Οκτώβριο ενώ πραμένουμε στη διάθεσή σας  για οποιαδήπορε πληροφόρηση αναζητάτε  (γονείς και παιδιά) σχετικά με το Πρόγραμμα Σπουδών αλλά και  τη διαμονή σας στην πόλη της Αριδαίας!

• ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ - ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)
• ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (Ηλεκτρολόγοι)
• ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ (Β.Νοσηλευτές)
• ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Προπονητής Tennis)
• ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΜΟΝΑΔΩN ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (Τουριστικά)
• ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ (Β. Βρεφονηπιοκόμοι)
• ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΨΥΞΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ (ψυκτικοί

email: 
students@iekaridaias.gr
Τηλ. 2384028242
2384024928
#iekaridaias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365