Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Πρατήριο υγρών καυσίμων Πλέσκας στην Αριδαία - Αντικατάσταση παρμπρίζ με μηχανήματα Adas τελευταίας τεχνολογίας (ΦΩΤΟ)

Πρατήριο υγρών καυσίμων Πλέσκας. Αντικατάσταση παρμπρίζ με μηχανήματα Adas τελευταίας τεχνολογίας για την παραμετροποίηση της κάμερας.

Ανταλλακτικά, αξεσουάρ αυτοκινήτων και ασφαλώς, ποιοτικά και οικονομικά καύσιμα

Συνεργασία με το 95% των ασφαλιστικών εταιρειών και εγγύηση εφ΄όρου ζωής για τις εργασίες τοποθέτησης ανεμοθωράκων.

Αγίου Νικάνδρου 62, κοντά στον κόμβο Αριδαίας – Λουτρών.


Τηλέφωνα: 23840 24912 και 6972 252 970



Τι είναι το ADAS;


Τα Συστήματα ADAS (Προηγμένα Συστήματα Υποβοήθησης Οδηγού), ευρύτερα γνωστά ως Συστήματα Υποβοήθησης Οδήγησης, έχουν σχεδιαστεί για να εγγυώνται την ασφάλεια και την άνεση κατά την οδήγηση. Τα συστήματα αυτά παρακολουθούν το περιβάλλον του αυτοκινήτου, χρησιμοποιώντας κάμερες, ραντάρ, λέιζερ και υπέρυθρες, με όλες αυτές τις πληροφορίες το σύστημα είναι σε θέση να προειδοποιεί τον οδηγό σε περίπτωση πιθανής έκτακτης ανάγκης, όντας σε θέση να αναλάβει τον έλεγχο του οχήματος σε περίπτωση επικείμενου κινδύνου.

Όλο και περισσότερα οχήματα ενσωματώνουν συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, ιδίως στο παρμπρίζ τους, καθώς αυτό είναι το σημείο που επιτρέπει τη λήψη πληροφοριών που είναι πιο παρόμοιες με αυτές που λαμβάνει ο οδηγός.


 

Ποιες είναι οι λειτουργίες των συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης;


Υπάρχουν διάφορα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, ικανά να διευκολύνουν τους οδηγούς να εντοπίζουν και να ανταποκρίνονται στους κινδύνους στο δρόμο. Τα συστήματα αυτά βασίζονται σε κάμερες, ραντάρ, δυναμικά φώτα, ηλεκτρομαγνητικούς και υπερηχητικούς αισθητήρες για την παρακολούθηση του περιβάλλοντος του οχήματος και τον εντοπισμό δυνητικά επικίνδυνων οδηγικών καταστάσεων.

Η μπροστινή κάμερα του οχήματος πρέπει να είναι ευθυγραμμισμένη, ώστε το σύστημα να είναι σε θέση να ανιχνεύει με ακρίβεια όλες τις λεπτομέρειες του περιβάλλοντος. Είναι τοποθετημένη στο παρμπρίζ, πράγμα που σημαίνει ότι μετά από αλλαγή παρμπρίζ, η βαθμονόμησή της από εξειδικευμένο τεχνικό είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.



Βαθμονόμηση ADAS στην Glassdrive


Στην Glassdrive σας δίνουμε τη λύση. Διαθέτουμε εξειδικευμένους τεχνικούς και τον απαραίτητο εξοπλισμό, ώστε το σύστημα ADAS του οχήματός σας να μην αποτύχει ποτέ. Όταν κλείνετε ραντεβού για την αντικατάσταση των κρυστάλλων του οχήματός σας, ελέγχουμε αμέσως αν αυτό είναι εξοπλισμένο με το σύστημα ADAS και αν χρειάζεται βαθμονόμηση.


Πλήρης και ακριβής βαθμονόμηση


Δεσμευόμαστε να επαναφέρουμε το όχημά σας στην αρχική του κατάσταση, ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή σχετικά με τη βαθμονόμηση του συστήματος. Όλες οι βαθμονομήσεις που πραγματοποιούνται στην Glassdrive επαληθεύονται πριν από την παράδοση του οχήματος στον πελάτη.


Πώς διεξάγουμε αυτή την υπηρεσία;


1. Διάγνωση του εξοπλισμού ADAS,

2. Εκτέλεση υπηρεσίας αντικατάστασης παρμπρίζ,

3. Βαθμονόμηση της μπροστινής κάμερας, που βρίσκεται στο παρμπρίζ,

4. Παράδοση πιστοποιητικού βαθμονόμησης.

Μετά την αντικατάσταση του κρυστάλλου του οχήματός σας, όλα τα συστήματα αισθητήρων πρέπει να βαθμονομηθούν για να διασφαλιστεί η σωστή λειτουργία του συνεργατικού δικτύου των συστημάτων ADAS.


Τουρισμός και βιομηχανία


Οι σταθμοί τοποθέτησης Glassdrive είναι προετοιμασμένα να πραγματοποιήσουν τη βαθμονόμηση των καμερών, τόσο σε επιβατικά όσο και σε βιομηχανικά οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365