Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Φωτιά στην Σκύδρα: Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις - Πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο του Aridaia365

Ο Γιώργος Καραγιαννίδης και το Aridaia365 βρέθηκαν στο σημείο και μπορείτε να δείτε αποκλειστικό βίντεο και φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη φωτιά σε περιοχή του Δήμου Σκύδρας και συγκεκριμένα ανάμεσα στα χωριά Άνυδρο, Μάνδαλο και Καλή.


Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ από αέρος επιχειρούν τρία αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.


Εστία της φωτιάς βρίσκεται σε δύσβατο σημείο, ενώ εξαιτίας των δυνατών ανέμων εξαπλώθηκε γρήγορα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα για την κατάσβεση της.


Η ατμόσφαιρα στην γύρω περιοχή είναι αποπνικτική, με αρκετούς καπνούς, ενώ δεν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές. Παρόλαυτά κοντά στο μέτωπο της φωτιάς βρίσκονται κτηνοτροφικές μονάδες και ελπίζουμε να μην κινδυνέψουν.


Στην γύρω περιοχή βρίσκονται και αστυνομικές δυνάμεις όπως και σκαπτικά μηχανήματα, αλλά και κάτοικοι με υδροφόρες οι οποίοι συνδράμουν στην κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς. Επίσης στο σημείο βρίσκονται και οχήματα του Δήμου Σκύδρας.


Η νέα ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

Στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι σε δασική έκταση, στη Δ.Ε. Μενηίδος του δήμου Σκύδρας Πέλλας επιχειρούν 79 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 20 οχήματα, 5 Α/Φ και 1 Ε/Π. Συνδράμουν υδροφόρες και οχήματα έργου ΟΤΑ.


Ο Γιώργος Καραγιαννίδης και το Aridaia365 βρέθηκαν στο σημείο και μπορείτε να δείτε αποκλειστικό βίντεο και φωτογραφίες:




























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365