Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Ανακοίνωση Aridaia365 περί ανώνυμων σχολίων

Ανακοίνωση
Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε λάβει, μέσω ανώνυμων σχολίων, την δυσφορία κάποιων γνωστών - άγνωστων ανώνυμων σχολιαστών της ιστοσελίδας μας, επειδή δεν τους κάνουμε την χάρη να περνάμε τα υβριστικά, προσβλητικά και απαράδεχτα σχόλια τους, τα οποία παράλληλα είναι και μηνύσιμα(και προς εμάς αλλά και προς τους ίδιους τους ανώνυμους σχολιαστές).

Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε προς πάσα κατεύθυνση πως οποιαδήποτε ανώνυμο υβριστικό, προσβλητικό και απαράδεκτο κατά την κρίση μας σχόλιο, προς πρόσωπα ή επιχειρήσεις, δεν έχει θέση στην ιστοσελίδα μας και θα κόβεται χωρίς δεύτερη σκέψη, είτε το θέμα αφορά πολιτική, είτε αθλητισμό, είτε lifestyle, κ.α.. Όποιος αναγνώστης μας θέλει να κάνει κριτική, να θίξει τα κακώς κείμενα, ή να εκφέρει άποψη, υπάρχουν αρκετοί τρόποι να το κάνει, ακόμα και ανώνυμα, χωρίς όμως να βρίζει, να προσβάλλει και να κάνει απαράδεκτες αναφορές.

Υπάρχει φυσικά η δυνατότητα σχολιασμού με ονοματεπώνυμο, είτε στην ιστοσελίδα μας, είτε στα social media, την οποία οι ανώνυμοι που γκρινιάζουν γιατί δεν περνάμε τα σχόλια τους δεν την προτιμούν, γιατί προτιμούν να κρυφτούν πίσω από την ανωνυμία τους. 

Την χάρη να προσβάλλουν και να βρίζουν ανώνυμα δεν πρόκειται να τους την κάνουμε. Όποιος θέλει να βγάλει ανώνυμα τα κόμπλεξ του και τις προσωπικές του εμμονές, ας ψάξει άλλον διαδικτυακό τόπο για να το κάνει, όχι στο Aridai365.

Με τιμή
Η ομάδα του Aridaia365

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365