Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Σταμενίτη – Παπαγιαννίδη για τα έργα αγροτικής οδοποιίας στους Δήμους του Ν. Πέλλας

Δελτίο Τύπου

Σε συνέχεια των συναντήσεων του Βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύση Σταμενίτη με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Παπαγιαννίδη για τα έργα αγροτικής οδοποιίας στους Δήμους του Νομού Πέλλας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, 27 Ιουνίου 2022, επικοινωνία μεταξύ των δύο με θέμα την πρόοδο των διαδικασιών.


Όπως ενημέρωσε ο Γενικός τον Βουλευτή, με βάση τον σχεδιασμό αναμένεται να εγκριθούν: τρείς (3) προτάσεις του Δήμου Αλμωπίας, συνολικού προϋπολογισμού 1.077.434,58 εκ. ευρώ, τέσσερις (4) προτάσεις του Δήμου Σκύδρας, συνολικού 1.525.000,00 εκ. ευρώ και μια (1) πρόταση του Δήμου Πέλλας, προϋπολογισμού 992.330,20 ευρώ.


Σύμφωνα με τον Γενικό η επίσημη ανακοίνωση προγραμματίζεται το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.


Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για δημόσια έργα αγροτικής οδοποιίας, με επαρκή τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οποία εντάσσονται στη Δράση 4.3.4 «Βελτίωση Πρόσβασης σε Γεωργική Γη και Κτηνοτροφικές Εκμεταλλεύσεις».

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε σχετικό προηγούμενο δελτίο τύπου:

https://stamenitis.gr/11042022/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365