Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Μάκης Δημητριάδης: «Μια φορά ΟΝΝΕΔίτης, για πάντα ΟΝΝΕΔιτης»

Δελτίο Τύπου

Αγαπητές οννεδίτισσες και αγαπητοί οννεδίτες!
Φίλες και φίλοι, και συνοδοιπόροι μου τα τελευταία 15 χρόνια.

Βρίσκομαι σε αυτό το βήμα, στο τελευταίο μου συνέδριο ως οννεδίτης, καθώς αυτή η θητεία είναι και για εμένα η τελευταία.

Όσοι περάσαμε από την ΟΝΝΕΔ μπορούμε, και έχουμε κάθε δικαίωμα, να δηλώνουμε περήφανοι για το έργο της μεγαλύτερης οργάνωσης νέων της χώρας μας.
Για τις επιλογές της, για τις πρωτοπόρες προτάσεις της και για το γεγονός ότι βρέθηκε πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας.

Απάντησε με θάρρος στα διλλήματα της νέας γενιάς και αγωνιζόταν για ένα καλύτερο μέλλον, με πρωταγωνιστές τους νέους ανθρώπους.

Βρέθηκε μπροστά όταν άλλοι πολέμησαν την εξέλιξη, στάθηκαν απέναντι στην πρόοδο και λοιδόρησαν κάθε μεταρρυθμιστική προσπάθεια.

Η οργάνωση μας έδωσε και δίνει αγώνες για τις αξίες μας.
Για τις ιδέες του κοινωνικού φιλελευθερισμού και τα δικαιώματα.

Για μια κοινωνία που δίνει ευκαιρίες στους νέους.
Για ένα ανοιχτό και σύγχρονο Πανεπιστήμιο.

Και σήμερα είμαστε και πάλι αυτοί που στηρίζουμε μέσα στην κοινωνία και μέσα στα πανεπιστήμια τις επιλογές της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη για καλύτερη παιδεία που αξίζει σε κάθε νέο και κάθε νέα.

Το 13ο Συνέδριο, οι άνθρωποι που είμαστε εδώ, η μεγάλη συμμετοχή που έχουμε, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά τη δύναμη της οργάνωσης μας.

Αποδεικνύει επίσης τη θέληση όλων μας να πρωταγωνιστήσουμε στην Ελλάδα του αύριο, σε μια χώρα ισχυρή που πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις και διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο στις αποφάσεις σε διεθνές επίπεδο, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Επιτρέψτε μου να πω ότι σε αυτό το συνέδριο αποχαιρετούμε τον καλό μας φίλο, τον άνθρωπο που πάλεψε για την ΟΝΝΕΔ, ενίσχυσε την Οργάνωση, τον Πρόεδρο μας τον Παύλο τον Μαρινάκη.

Του ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει ως γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος.

Και θέλω να δηλώσω τη στήριξη μου στον καινούριο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και φίλο, τον Ορφέα Γεωργίου.

 
Φίλες και φίλοι, οι νέοι άνθρωποι ειναι η δύναμη της κοινωνίας μας.

Η εξέλιξη της και το πρόσωπο του μέλλοντος της χώρας μας.

Ενωμένοι και με συνεχή, δυναμικό αγώνα θα διαμορφώσουμε την Ελλάδα του 2030.
Όλοι εδώ, και όσοι μοιράζονται τα ίδια ιδανικά και τις ίδιες αξίες μαζί μας, θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον!

Καλή δύναμη, καλή συνέχεια, συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν και μην ξεχνάτε ποτέ!!
Μια φορά οννεδίτης για πάντα οννεδιτης!!
Σας ευχαριστώ πολύ.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365