Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Υπόθεση Τράγκα: Για τέσσερα κακουργήματα ερευνάται πλέον η συντοπίτισσα μας Μαρία Καρρά

Για τέσσερα κακουργήματα ερευνάται

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που φέρνει η διάταξη της αρχής για την καταπολέμηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα που επιδόθηκε στη σύζυγος του εκλιπόντος Γιώργου Τράγκα, τη Μαρία Καρρά.


Συγκεκριμένα η συντοπίτισσα μας, από τον Άγρα Έδεσσας, Μαρία Καρρά ερευνάται για τα κακουργήματα της απάτης από κοινού κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του ελληνικού δημοσίου, της εκβίασης, της απιστίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ του ο Alpha.


Ο δικηγόρος της συζύγου του Γιώργου Τράγκα, Θ. Μαντάς επιβεβαίωσε τα κακουργήματα, ωστόσο υποστηρίζει ότι περιγράφονται αορίστως κάποια αδικήματα χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις.


Οι αρχές πάντως έχουν δεσμεύσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Μαρίας Καρρά και τα περιουσιακά της στοιχεία και έχουν εντοπίσει τουλάχιστον 10 off shore συμφερόντων Γιώργου Τράγκα όμως ο εντοπισμός και η διασταύρωση του μαύρου χρήματος είναι μια δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία υποστηρίζει ο Alpha.


Η δέσμευση που έχει γίνει αφορά χρήματα και περιουσιακά στοιχεία στην Ελλάδα. Σε χώρες όμως που είναι μη συνεργάσιμες είναι δύσκολο να γίνουν άμεσες ενέργειες.


Σύμφωνα με τη Μαρία Καρρά η περιουσία του Γιώργου Τράγκα ανέρχεται στα 23 εκατ. ευρώ και όχι τα ποσά άνω των 100 εκατ. ευρώ που είδαν το φως της δημοσιότητας. Οι δικηγόροι της δεν έχουν ακόμα το πόρισμα ώστε να δουν με ποιες κατηγορίες συνδέονται οι πράξεις της. Σύμφωνα με το πόρισμα η σύζυγος του Γιώργου Τράγκα όχι μόνο γνώριζε τις δραστηριότητές του αλλά συμμετείχε σε αυτές.


1 σχόλιο:

  1. Ότι πάει κόντρα στην κυβέρνηση διώκεται.. Χούντα έχουμε, τέτοια θα βλέπουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365