Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Κρήτη: Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου – Ομολόγησε το στυγερό έγκλημα

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του ο 44χρονος παραδόθηκε στους αστυνομικούς
Παραδόθηκε, σύμφωνα με το creta24.gr o 44χρονος δολοφόνος του 22χρονου σε χωριό του Μυλοποτάμου στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 44χρονος άνδρας που πυροβόλησε και σκότωσε τον 22χρονο συγχωριανό του παραδόθηκε στην αστυνομία, λίγο μετά τις 11 το πρωί.

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του ο 44χρονος παραδόθηκε στους αστυνομικούς στο κτίριο της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου.

Ο 44χρονος ομολόγησε πως εκείνος πυροβόλησε και σκότωσε τον 22χρονο, ενώ υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο όπου βρίσκεται το όπλο.


Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο 44χρονος υποστήριξε πως είχε προηγηθεί επεισόδιο μεταξύ του ίδιου και του θύματος κατά τη διάρκεια του οποίου αντάλλαξαν «βαριές» κουβέντες.

Σκότωσε τον συγχωριανό του με 4 σφαίρες στην πλάτη

Αυτές ήταν άλλωστε και οι πληροφορίες από την πρώτη στιγμή, αφού πηγές ανέφεραν πως δράστης και θύμα είχαν διαπληκτιστεί νωρίτερα σε δρόμο του χωριού, το οποίο ήταν γεμάτο από κόσμο, μιας και γιόρταζε ο ιερός ναός.

Ο 44χρονος φέρεται στη συνέχεια, να πήγε έξω από το σπίτι της αδερφής του θύματος και να πυροβόλησε τον 22χρονο τουλάχιστον τέσσερις φορές τραυματίζοντας τον θανάσιμα.


Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ανάμεσα στους δύο άνδρες είχε σημειωθεί πρόσφατα ένα ακόμη επεισόδιο, στο οποίο είχαν εμπλακεί και άλλα άτομα.

Οι δύο άνδρες φέρονται να είχαν κτηματικές διαφορές με τις αρχές ωστόσο να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Ο 44χρονος παραδόθηκε σήμερα το πρωί. Προσήλθε μαζί με τον συνήγορό του στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου και ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, παρέδωσε το όπλο με το οποίο σκότωσε τον 22χρονο.

Ακολουθεί η διενέργεια της αστυνομικής προανάκρισης και στην συνέχεια θα προσαχθεί στον εισαγγελέα.

1 σχόλιο:

  1. Αυτοί είναι η λεβέντες της Κρήτης να χτυπάνε πισώπλατα αγριανθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365