Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Σε αγροκτήματα της Ανατολικής Αλμωπίας η Πρόεδρος του ΕΛΓΑ για εκτίμηση των ζημιών

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία οι αγρότες μπορούν να επικοινωνήσουν με τους ανταποκριτές του ΟΓΑ

Σήμερα 15/2 η διευθύντρια του ΕΛΓΑ Βέροιας Μαρία Παππά συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Νερομύλων Θεολόγου Ιωάννη, επισκέφθηκε τα αγροκτήματα της ανατολικής Αλμωπίας, μαζί με το επιτελείο της, για να δουν από κοντά τις ζημιές που προκάλεσε η βροχόπτωση στα κεράσια.


Ζήτησε τη συνεργασία των αγροτών, να αφήσουν ένα με δύο δέντρα αμάζευτα για μάρτυρες στα χωράφια τους και στη συνέχεια να προβούν σε δηλώσεις άμεσα. Ετσι η διαδικασία τις εκτιμήσεις των ζημιών να επιταχυνθεί.


Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία οι αγρότες μπορούν να επικοινωνήσουν με τους ανταποκριτές του ΟΓΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365