Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Ευχαριστήρια Προέδρου ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας Γιώργου Συλλέκτη

Δείτε τις αναρτήσεις του Γιώργου Συλλέκτη

Δείτε τις αναρτήσεις του Γιώργου Συλλέκτη:


Η σημερινή ανάρτηση

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Διοικητή του Αστυνομικού  τμήματος  Αριδαιας κ.Γάκη Ευάγγελο, τον Υποδιοικητή κ.Μαριόλη Μιχάλη καθώς και όλους όσοι στελεχώνουν το τμήμα για την βοήθεια-παρουσία τους σε κάθε μας διοργάνωση πολλές φορές ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες!

Σας ευχαριστώ πολύ όλους. 

Με εκτίμηση Συλλέκτης Γιώργος πρόεδρος ΔΗΚΕ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Η χθεσινή ανάρτηση

Ως πρόεδρος της ΔΗΚΕ ΑΛΜΩΠΙΑΣ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν στον 2ο ΑΛΜΩΠΑΙΟ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ. Συγχαρητήρια σε όλους!!

Επίσης θα ήθελα  να ευχαριστήσω πολύ την ΠΟΤΟΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ για την χορηγία σε νερά που μοιράστηκαν στους συμμετέχοντες καθώς και την εταιρεία ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΕΚΙΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε για την δωρεά του ποδηλάτου. 

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές μας που για μια ακόμη φορά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365