Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Δείτε την σύνθεση της Συντονιστικής Επιτροπής της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Έδεσσας

Δελτίο Τύπου

Η Συντονιστική Επιτροπή της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Έδεσσας συνεδρίασε με θέμα τη συγκρότηση της σε σώμα και κατέληξε στην παρακάτω σύνθεση ομόφωνα: 

Α’ Γραμματέας : Σαββούρας Παναγιώτης

Β’ Γραμματέας και Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης : Τζιάκος Θωμάς

Υπεύθυνος Οργανωτικού : Καϊλίδης Βασίλειος

Υπεύθυνη Οικονομικού : Μπουτάση Μαριάνθη

Υπεύθυνη Μαζικών Χώρων : Οσλοβίτου Χρυσούλα


Η Τ.Ο. Έδεσσας που προέκυψε από τις εκλογές της 08/05/2022 δηλώνει απερίφραστα ότι θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για την αναγέννηση των αγροτικών οργανώσεων  και των αγώνων των αγροτών.


Θα σταθεί δίπλα σε κάθε δοκιμαζόμενο πολίτη στις δύσκολες στιγμές που περνά η Ελληνική οικογένεια, στους εργαζομένους, στους φοιτητές, στους μαθητές, στα κόκκινα δάνεια, σε κάθε επαγγελματικό κλάδο.


Επίσης δηλώνει ότι σε επίπεδο Δήμου Έδεσσας θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την συνένωση δυνάμεων στην κατεύθυνση της επανάκτησης του χαμένου εδάφους και ευκαιριών. Γι’ αυτό και καλεί όλες τις δυνάμεις σε επαγρύπνηση.

 

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ

 

 

 

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΒΒΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365