Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Ημερίδα «ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ» στην Αριδαία

Δείτε την ανάρτηση του Δήμου Αλμωπίας

Δείτε την ανάρτηση του Δήμου Αλμωπίας:


Ημερίδα «ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ» στην Αριδαία.

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η ημερίδα επαγγελματικού προσανατολισμού «ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ».

Στο κατάμεστο από μαθητές και γονείς Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο, ο Δρ. Κότιος Κωνσταντίνος, Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Καριέρας, συγγραφέας και ιδρυτής της LABORA, μέσα από αναλυτική και στοχευμένη ενημέρωση για τα τμήματα του μηχανογραφικού και τις αλλαγές στο Νέο Λύκειο, έδωσε στους παρευρισκόμενους την δυνατότητα να μάθουν περισσότερα για την ορθή συμπλήρωση του μηχανογραφικού, την σωστη και να απευθύνουν ερωτήσεις ώστε να μπορέσουν, να κάνουν τη σωστή επιλογή σπουδών. 

Την ημερίδα διοργάνωσαν η Αντιδημαρχία Παιδείας Δήμου Αλμωπίας και η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μαζί με τον ΟΕΦΕ, τον ΣΕΦΚΠ και το New York College και τη συμβολή όλων των φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης της Αλμωπίας.


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365