Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

Λήψη ομόφωνης απόφασης Δ.Σ. Αλμωπίας για την αξιοποίηση των Λουτρών Λουτρακίου - Δήλωση Δημάρχου

Δήλωση Δημάρχου

ΛΗΨΗ ΟΜΟΦΩΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΕ

Χαιρετίζω την χθεσινή ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας. Όπως δήλωσα, για το μέλλον της Λουτρόπολης χρειάζεται συνεργασία και συνεννόηση. Έχουμε χρέος να διατηρήσουμε την ακεραιότητα της ιδιοκτησίας της Λουτρόπολης.


Έχουμε χρέος να αναπτύξουμε την επιχείρηση. Συνεχίζουμε με γνώμονα τις υψηλές τουριστικές παροχές. Όλοι μαζί συνεχίζουμε για την ευρύτερη τουριστική ανάπτυξη της περιοχής 


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365