Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

Πρόταση της Δημοτικής αρχής για ενίσχυση των παραγωγών κερασιού της Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση του Δήμου Αλμωπίας και τις φωτογραφίες του Aridaia365

Έκτακτη σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με τους προέδρους των κοινοτήτων συγκάλεσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, το απόγευμα της Δευτέρας.

Στο κάλεσμα της Δημοτικής αρχής ανταποκρίθηκε η πλειοψηφία των προέδρων της Αλμωπίας.


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας, αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί κερασιών, οι οποίοι αποτελούν τον πυλώνα της αγροτικής οικονομίας στην περιοχή μας, τόσο με το αυξημένο κόστος παραγωγής οσο και με την δυσκολία διακίνησης των κερασιών, πρότεινε την ενίσχυση των αγροτών μέσω της μη επιστρεπτέας προκαταβολής.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος πρότεινε, την άμεση και κάθετη ενίσχυση όλων των παραγωγών που έχουν στο ΟΣΔΕ τους παραγωγικά κεράσια στα πλαίσια της μη επιστρεπτέας προκαταβολής. 

Ενδεικτικά αναφέρθηκε το ποσό των 5.000 ευρώ ανά παραγωγό, το οποίο θα αυξάνεται ανάλογα με τα παραγωγικά στρέμματα.


Ακόμη, συστάθηκε επιτροπή με επικεφαλής τον Δήμαρχο, η οποία θα μεταβεί στην Αθήνα και θα έχει συναντήσεις με τα αρμοδια Υπουργεία προκειμένου να υλοποιηθεί η πρόταση και να στηριχθεί η τοπική οικονομία. Τέλος ο Δήμαρχος απεύθυνε κάλεσμα στους Βουλευτές της Πέλλας αλλα και σε όλους τους φορείς, ωστε να στηριχθεί η πρόταση της δημοτικής αρχής.












3 σχόλια:

  1. Ενώ η άλλες παραγωγές πάνε καλά κύριε μπατση ας πούμε η κτηνοτρόφια πετάει μάλλον για εσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και δώρο ένα αυτοκίνητο μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τους μαγαζάτορες κανένα δώρο δεν έχει? τίποτε ?οι εργάτες κανένα δωράκι δήμαρχε? ελλάδα σου λέει μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365