Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Θ. Θεοδωρίδης: «Πήραμε το χρίσμα της υποψηφιότητας από τους άμεσα ενδιαφερόμενους τους συμπολίτες μας» (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου
Σε μια εκδήλωση για τις επιλογές των τοπικών κοινωνιών ο υπ. Δήμαρχος Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης δήλωσε από τα Γιαννιτσά παρών στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Σε μια ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα «Οι επιλογές των Τοπικών Κοινωνιών» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022 στα Γιαννιτσά ο υπ.Δήμαρχος Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης δήλωσε παρών στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές.
Ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Τους τελευταίος μήνες είχε αναπτυχθεί μια έντονη φημολογία αναφορικά με την εκ νέου υποψηφιότητά μου στις δημοτικές εκλογές για τη θέση του Δημάρχου Πέλλας. Όλο αυτό το διάστημα επέλεξα να κουβεντιάσω με πολλούς από εσάς. Από την ενθάρρυνση που εισέπραξα και από την προθυμία πολλών ανθρώπων να συμμετάσχουν στην κοινή μας προσπάθεια, αισθάνομαι πως πήρα το χρίσμα της υποψηφιότητας, από τους άμεσα ενδιαφερόμενους, από αυτούς που ενδιαφέρουν εμένα, από τους συμπολίτες μου, από όλους εσάς.».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Θεοδωρίδης ανέφερε: «Έχουμε την πεποίθηση ότι ο Δήμος μας χρειάζεται άμεσα, παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα . Να γίνει αποτελεσματικότερος, φιλικότερος προς τον πολίτη, να έχει ως σημείο αναφοράς τον άνθρωπο το Δημότη και τις ανάγκες του. Η παρούσα δημοτική αρχή, αποδείχθηκε λιγότερη των προσδοκιών των πολιτών, απογοήτευσε, αδράνησε, αδιαφόρησε. Έχασε την ευκαιρία για ανάπτυξη , εξωστρέφεια, πρόοδο, προοπτική. Στην κρίση υπήρχαν και ευκαιρίες που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί, για να μετασχηματιστεί ψηφιακά και να δημιουργήσει κοινωνικές υποδομές δίπλα στους δημότες.».

Κλείνοντας ο κ. Θεοδωρίδης ζήτησε να συμμετάσχουν όλοι στην προσπάθεια του συνδυασμού «Πέλλα Μπροστά και διάβασε κείμενο από συνέντευξη της κα Αρβελέρ: «Όταν διοικούν οι μη ικανοί, φταίνε οι ικανοί. Ο εφησυχασμός είναι η μεγαλύτερη δειλία. Το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε στα παιδιά μας είναι να τους μάθουμε να σωπαίνουν. Στην Αρχαία Ελλάδα, σε περιόδους κρίσεων και ρήξεων, επιβαλλόταν πρόστιμο σε όποιον πολίτη δεν έπαιρνε θέση. Εμείς λέμε στους νέους να είναι ανεύθυνοι, να μένουν εκτός γηπέδου, αντί να τους διδάσκουμε ότι όλοι πρέπει να είμαστε μέσα στο γήπεδο και να αγωνιζόμαστε. Αλλά όταν αρνείσαι το δικαίωμα της συμμετοχής και της επιλογής Αρνείσαι την Ελευθερία σου.

Τον κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη προλόγισαν ο Διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής κ. Θωμάς Μουμτζιδέλης. Ενώ επίσης σύντομο χαιρετισμό έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης και ο Αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Στέφανος Δριστάς. Στην εκδήλωση παρών έδωσε ο κ. Θεόδωρος Δεληγιώργης από το Γραφείο του ΥΠΕΣ κ. Βορίδη, ο τέως Δήμαρχος Δέλτα και Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μίμης Φωτόοπουλος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Αγγελίδης και πλήθος κόσμου.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στελέχη του συνδυασμού «ΠΕΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» θα επισκεφτούν όλες τις Κοινότητες για την καταγραφή προτάσεων και προβλημάτων για να επικαιροποιηθεί το πρόγραμμα του συνδυασμού σε συνεργασία με τις Τοπικές Κοινωνίες.
 
Κλείνοντας πρέπει να αναφερθεί ότι από σήμερα λειτουργεί μια γραμμή επικοινωνίας μέσω Viber 6944314022 για την κατάθεση προτάσεων, υποψηφιοτήτων καθώς επίσης και την επισήμανση κάθε είδους προβλήματος του Δήμου μας. Επίσης μπορούν οι δημότες να συμπληρώσουν αντίστοιχη φόρμα στη διεύθυνση: https://bit.ly/3McTTU3 






4 σχόλια:

  1. Να ολοκληρώσει το έργο του!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αμετανόητο πείσμα για εξουσία θα το έλεγε κάποιος...Και ποιό μήνυμα δίνουμε στους νέους? Θόδωρε είναι μεγάλη πολιτική ανδρεία να αποσύρεσαι όρθιος.Και ή ήττα έχει σοφία.
    Πρόσεξε μην γίνεις δεύτερος Ψωμιάδης.....γραφική φιγούρα του χθες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η εποχή των δεινοσαύρων επιστρέφει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος σε υπολογίζει εσένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365