Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Όσα φέρνει ο Καρατζοβας - Παρουσιάζει ο βόρειος άνεμος

Παρουσιάζει ο Βόρειος Άνεμος

Κυρίες, δεσποινίδες και κύριοι γεια σας και χαρά σας!!

Μπορεί να άργησα λίγο αλλά σας έχω μπερεκετι.

Με ενημέρωσαν ανώτερα στελέχη της αρχής ότι φέτος στο τοπικό μας Φουτ μπωλ, για πρώτη φορά στα χρονικά, θα έχει πέντε κατηγορίες.

Η ανώτερη κατηγορία, θα λέγεται " Pella food ball league" και θα έχει τις εξής ομάδες.

Άρης του Ailant, Green Army of Sosa, FC Likakia, Sarakinspor, AS Giannitsa, Εθνικος-Τεο του Τζαλιου, Doxa de Meli και B. Alexander of Pella.

Έπειτα από τέσσερις γύρους ( 28 αγωνιστικές), ο champione πάει στα μπαράζ των 7 για άνοδο στην Γ.

Φούντο για την Α1 ο τελευταίος.

Να μου επιτρέψουν οι άλλοι σύλλογοι, αλλά today θα γράψω μόνο για την Pella league.

Οι καρατζοβιτικες ομάδες συν το Ailant παρουσιάζονται πολύ δυνατές, διότι έχουν έτοιμες από 10-12 μεταγραφές.

Φαβορί όμως τα σωματεία του Atal και Λικακια. Ο Αταλ έπειτα από πολύ σκέψη εκεί στην Καραϊβική που παραθερίζει αποφάσισε ότι δεν θέλει Γ αλλά θέλει πάλι πρωτάθλημα. Έχει ήδη συμφωνήσει με 3 από Κοζάνη, 3 από Εορδαϊκό και 4 από Φούφα.

Από τον κάμπο, το απόλυτο φαβορί φαντάζει το δίδυμο Savinio- Teodor καθώς έχουν κλείσει Tsartini και 6 πρωτοκλασάτους παίκτες από τον περσινό πλέον Αστήρ του Τριποταμου και 3 από την Νίκη της Αγκαθιάς.

Αυτά τα ολίγα και ότι μαθαίνω από τους ανθρώπους μου, θα σας το μεταφέρω.

Γεια σας και τα λέμε....

6 σχόλια:

  1. Atal & theo : ο βασιλιάς της πελλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες τώρα....
      Για ποιον βασιλιά μωρέ μας λες ? Δεν φτάνει που έγραφε η κυρία του κυρίου, άρχισε να γράφει και όλο το σόι τώρα, αντέ να σοβαρευτούμε λίγο..κάνε μια βόλτα από black mountain, και σου υπόσχομαι πως θα αλλάξεις γνώμη...
      Ξέρεις τι θα πει εδώ και 4 χρόνια να πίνεις το καφεδάκι σου μόνος? Και να μην σου μιλάει κανένας.

      Διαγραφή
  2. Βόρειε ανέμε ποιους 2 βλέπεις για φαβορί για πρωτάθλημα από όλη την Α1 και θα έχουν πιθανότητες στα μπαράζ για άνοδο στην Γ εθνική ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Billy Samaralli -- Antonio Tsartini.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εθνικός Γιαννιτσων , Λυκοστομο , Νησί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ό, τι και να λένε κάποιοι "ειδήμονες" του καφενείου (δεν αναφέρομαι στον αρθρογράφο), το πρωτάθλημα θα έρθει στα Γιαννιτσά. Και όταν λέω Γιαννιτσά, εννοώ από Μητρόπολη και κάτω. Οι υπόλοιποι, ας βγάλουν για άλλη μία φορά πίκρα, κόμπλεξ και ζήλεια για την πόλη. Με λίγο ξιδάκι, θα έρθουν στα ίσια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365