Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Πάτρα: Τα ευρήματα στην Ίριδα λύνουν το γρίφο για τους θανάτους – Την άλλη εβδομάδα το πόρισμα

Τα ευρήματα από την Ιριδα θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα με το πόρισμα των ιατροδικαστών για τη Μαλένα και την Ιριδα να λύνει το γρίφο. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τα ευρήματα από την Ιριδα θα ρίξουν φως στην υπόθεση.


Οι εξετάσεις που έγιναν στα τοξικολογικά εργαστήρια του ΑΠΘ δεν συνδέουν τους θανάτους των κοριτσιών με φαρμακευτικές ουσίες όπως συνέβη στην περίπτωση της Τζωρτζίνας και έτσι εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο ασφυκτικών θανάτων. Πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά τοξικολογική εξέταση που έγινε στα δύο παιδιά.


Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της εκπομπής Tlive την επόμενη εβδομάδα θα δοθεί το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας στο ανθρωποκτονιών και μετά στην εισαγγελία. Μέσα από αυτό αναμένεται να αποδοθεί αναλυτική η αιτία θανάτων των δύο παιδιών.


Οι δύο ιατροδικαστές έχουν κάνει και οι ίδιοι τη δική τους έρευνα. Ήξεραν ότι αν είχε δοθεί κάτι στα δύο παιδάκια θα είχε φανεί από τις αρχικές τοξικολογικές εξετάσεις. Περιμένουν όμως από τα παθολογοανατομικά ευρήματα και μετά από κοινού θα βγάλουν το πόρισμα.


Φαίνεται στον θάνατο της Ιριδας υπάρχουν περισσότερα ευρήματα απ’ ότι στον θάνατο της Μαλένας και μπορούν να βοηθηθούν για να βγάλουν το πόρισμά τους. Αυτό που θέλουν είναι να αποτυπώσουν με σαφήνεια την αιτία θανάτου και των δύο παιδιών.


Τα δύο κοριτσάκια δεν έχουν πεθάνει από παθολογικά αίτια και όλοι μιλούν για εγκληματική ενέργεια και κατ’ επέκταση για ασφυκτικό θάνατο. Σύμφωνα με την εκπομπή Tlive οι ιατροδικαστές βρίσκονται σε ένα πολύ καλό δρόμο για να αποδώσουν την αιτία θανάτου των παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365