Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

Επικοινωνία Λάκη Βασιλειάδη με ΕΛΓΑ για νέες ζημιές

Δελτίο Τύπου
Δυστυχώς ένα ακόμα ακραίο καιρικό φαινόμενο χτύπησε την Πέλλα με άμεσες επιπτώσεις στην αγροτική παραγωγή. Η παρατεταμένη και δυνατή βροχόπτωση των τελευταίων ημερών προκάλεσε ζημιές σε καλλιέργειες που ήταν έτοιμες για συγκομιδή. Κεράσια, ροδάκινα, βερίκοκα κ.α. επηρεάστηκαν στο ευαίσθητο στάδιο της ωρίμανσης.

Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας θέλοντας να έχει πάντα ίδια άποψη για τέτοια περιστατικά ξεκίνησε ήδη να επισκέπτεται αγροκτήματα και Τοπικές Κοινότητες για να μάθει από τους παραγωγούς την πραγματική κατάσταση.

Παρότι το φαινόμενο είναι ακόμη σε εξέλιξη και δεν έχει φανεί το πλήρες μέγεθος της ζημιάς, ο Λάκης Βασιλειάδης επικοινώνησε με την επικεφαλής του Υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Βέροιας κ. Μ. Παππά αλλά και τον ίδιο τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Α. Λυκουρέντζο για να ζητήσει να ενεργοποιηθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες χωρίς καθυστέρηση.

Όπως ενημερώθηκε ο Βουλευτής, από την Τρίτη κιόλας θα ξεκινήσουν κλιμάκια τους ελέγχους και τις επισημάνσεις, ώστε να γίνουν σύντομα οι αναγγελίες. Ο Λάκης Βασιλειάδης παρακολουθεί στενά την πορεία των διαδικασιών, ώστε να γίνουν άμεσα οι αναγγελίες και να δοθούν οι αποζημιώσεις έγκαιρα και δίκαια.

2 σχόλια:

  1. Σιγά ρε παιδιά ήρεμα με τις αποζημιώσεις..ειδικά στην ΟΡΜΑ δεν προλαβαίνουμε να μετράμε τα λεφτά που έταξε ο Λάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάκη, Σταμενίτη, Καρασμάνη και Μητσοτάκη, νύχτα θα φύγετε, παλιοψεύτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365