Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Δ. Μπινός: Ολοκληρωτική καταστροφή στα κεράσια - Επίσκεψη στα αγροκτήματα της Κωνσταντίας και της Μηλιάς

Δελτίο Τύπου

Την ολοκληρωτική καταστροφή στα κεράσια στη μεγαλύτερη έκταση του Δήμου Αλμωπίας, διαπίστωσε ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», σε αυτοψία που πραγματοποίησε σε αγροκτήματα όπως της Κωνσταντίας και της Μηλιάς.


Όλες οι ποικιλίες έχουν πληγεί, ενώ η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη εξαιτίας του γεγονότος ότι οι βροχοπτώσεις και κατά τόπους και το χαλάζι, βρήκαν τις παραγωγές σε οψιμότητα. Αυτή είναι και η χαριστική βολή, καθώς το προηγούμενο διάστημα πολλοί παραγωγοί πούλησαν τις παραγωγές τους σε πολύ χαμηλές τιμές. Πλέον, με δυσκολία μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.


Όπως δήλωσε ο κ. Μπίνος, «οι αγρότες βρίσκονται σε απόγνωση. Η πολιτεία θα πρέπει να πάρει γενναίες αποφάσεις, να ενισχύσει οικονομικά τους παραγωγούς και να σταθεί στο πλευρό τους, καθώς ο πολύπαθος κλάδος τους πλήττεται για άλλη μια φορά.

2 σχόλια:

  1. Ναι βρε κύριε μπινο.
    Αλλά με ποια ιδιότητα πηγές εκεί και κάνεις δηλώσεις?
    Του πρώην υπουργού?
    Πρώην δήμαρχος είσαι και τρίτη παράταξη.
    Δηλαδή τίποτα.
    Εκτός αν νομίζουν τα πρόβατα ότι κάτι θα κάνεις και μαζεύεις ψηφαλακια.
    Δεν σου φτάνει όμως ένα μπλογκ που γράφει αποκλειστικά για εσένα.
    Τώρα στέλνεις δελτία τύπου και αλλού.

    Έχεις κουράσει χωνεψε τό και εσύ και οι ιθαγενείς που σε πιστεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άσχετα αν είναι πολιτικά τελειωμένος ο Μπινος δεν έχουμε το δικαίωμα να βρίζουμε τον ίδιο και τους υποστηρικτές του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365