Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Κρήτη: Νιόπαντρος πατέρας ο νεκρός στο έγκλημα που πάγωσε το Ρέθυμνο – Η δολοφονία στον Μυλοπόταμο και οι άγνωστες πτυχές της

Ανάστατος ο Μυλοπόταμος και η Κρήτη από το φονικό…
Το έγκλημα στο Ρέθυμνο προκαλεί οργή και φόβο. Η δολοφονία του 22χρονου σημειώθηκε λίγους μήνες μετά τον γάμο και μόλις έναν μετά τη γέννηση του γιου του. Ανάστατος ο Μυλοπόταμος και η Κρήτη από το φονικό…

Το έγκλημα στην Κρήτη και το Ρέθυμνο με τη δολοφονία του 22χρονου πατέρα έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία, με τους αστυνομικούς να φοβούνται για τη γέννηση ακόμα μιας βεντέτας. Ο Μυλοπόταμος είναι γεμάτος αστυνομικούς που συνεχίζουν τις έρευνες για τον δράστη, που κρύβεται. Ακόμα δεν έχει βρεθεί το όπλο που χρησιμοποίησε για να σκοτώσει τον 22χρονο. Έναν άνθρωπο που πριν από λίγες μέρες ανέβαζε φωτογραφίες με το νεογέννητο παιδί του και δεχόταν ευχές από φίλους και συγγενείς.

Τραγικές καταστάσεις εκτυλίσσονται για ακόμα μια φορά στον Μυλοπόταμο, με τον φόνο του 22χρονου στον Αργουλιό να έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά του και να προκαλεί φόβους αντεκδίκησης στην οικογένεια του 44χρονου φερόμενου ως δράστη, ο οποίος αναζητείται από την Αστυνομία. Η σύζυγος του νεκρού είναι πλέον ένα τραγικό πρόσωπο. Μια μητέρα που καλείται να ξεπεράσει την τραγωδία και να μεγαλώσει ένα παιδί χωρίς τον πατέρα του.

Ήταν μόλις 9 Μαΐου όταν ο 22χρονος έγινε πατέρας, καθώς η σύζυγός του είχε φέρει τότε στο φως ένα αγοράκι. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ζευγάρι δεχόταν συγχαρητήρια και ευχές. Μετά από δέκα ημέρες, ο 22χρονος πατέρας, σε μια ανάρτησή του, είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με τον ίδιο να φιλάει το παιδί του και να λέει χαρακτηριστικά ότι ο γιος του είναι “Η ζωή μου όλη!”

Έμελλε να περάσουν μόλις τρεις εβδομάδες και ο νεαρός Ρεθυμνιώτης έχασε τη ζωή του στη μοιραία συμπλοκή. Και η σύζυγός του, αλλάζοντας την εικόνα προφίλ της στο μαύρο χρώμα του πένθους, αναρωτιέται τί θα πει στο παιδί της που πλέον δεν έχει τον πατέρα του. 



Δείτε παρακάτω ορισμένες από τις τελευταίες φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στο facebook ο 22χρονος με τη σύζυγο και το παιδί του…



Το άγριο φονικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα (12-06-2022) όταν το θύμα και ο 45χρονος δράστης βρέθηκαν ταυτόχρονα καλεσμένοι σε γιορτή που έγινε στο σπίτι της αδελφής του άτυχου νεαρού. Ο δράστης φέρεται να τον πυρποβόλησε από κοντινή απόσταση με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά ο 45χρονος έφυγε από το σπίτι της αδελφής του 22χρονου, όμως επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα και χωρίς να βγει από το όχημά του, πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές τον 22χρονο, από πολύ κοντινή απόσταση. Ο άτυχος νεαρός διακομίστηκε αιμόφυρτος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Αμέσως μετά, ο 45χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί και έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, καθώς έχει ακόμη μαζί του το όπλο του εγκλήματος. Τόσο στην ευρύτερη ορεινή περιοχή του Ρεθύμνου όπου αναζητείται ο δολοφόνος, όσο και στο σπίτι όπου έγινε το φονικό, βρίσκονται από χθες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις υπό τον φόβο αντεκδίκησης.

Ήταν γνωστό ότι τους χώριζαν εδώ και χρόνια προσωπικές και κτηματικές διαφορές, οι οποίες γίνονταν συχνά αιτία να ξεσπούν επεισόδια μεταξύ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365