Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Επίσκεψη του Συλλόγου Φίλων του Σιδηροδρόμου στο Δήμο Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Την Αλμωπία και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας που στεγάζεται στο κτίριο του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού της "Αρδέας", του τρένου της Καρατζόβας, επισκέφθηκαν μέλη του Σύλλογος Φίλων του Σιδηροδρόμου Αθηνών και Θεσσαλονίκης. 


Την επίσκεψη οργάνωσαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Διοικητικών Δημήτριος Γιάντσης και ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του Συλλόγου Φίλων Θεσσαλονίκης Πέτρος Τσαρκνιάς. Την ξενάγηση στο χώρο έκανε ο Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου Αλμωπίας Κωνσταντίνος Ανδρονίκου. 


Ο Πέτρος Τσαρκνιάς δώρισε στον Πρόεδρο του Συλλόγου Αθηνών κ. Πέτρο Ράλλη, το βιβλίο για "το τρένο της Καρατζόβας", του εκλιπόντα συντοπίτη μας Γιώργου Αστρανίδη. Οι επισκέπτες  επισκέφθηκαν ακόμη το κτίριο του σταθμού της Αψάλου και συνέχισαν το ταξίδι τους στη Γαλάζια Λίμνη, μέσω Αρχαγγέλου με προορισμό τον σταθμό της Ειδομένης.






1 σχόλιο:

  1. Σύλλογος Φίλων σιδηροδρόμου
    Μαύρης πέτρας
    Καλιακούδας
    Και ου το καθεξής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365