Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Αποχαιρετά τον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας ο Ιωάννης Χαρπίδης

Δείτε παρακάτω τι αναφέρει ο νεαρός τεχνικός

Με μια μακροσκελή ανάρτηση ο προπονητής Ιωάννης Χαρπίδης αποχαιρέτησε τον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας, ευχαριστώντας παράλληλα τους ανθρώπους της ομάδας που στάθηκαν δίπλα του και τον βοήθησαν, ο καθένας με τον τρόπο του, στο έργο του.


Δείτε παρακάτω τι αναφέρει ο νεαρός τεχνικός:

«Αύγουστος 2015. 

Μετά από συζήτηση με τους Kostas Karagiannis Βασίλης Τζιουβάρας και φυσικά του κόουτς ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΝΙΑΤΣΟΥΔΗΣ βρέθηκα στην ομάδα του ΠΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας. Από γυμναστής, βοηθός προπονητή και στην συνέχεια, μετά από μία παύση 7 μηνών, επιστροφή σαν 1ος προπονητής για τις επόμενες 4+ αγωνιστικές περιόδους, μετά από εισήγηση του Vasilis Stefanidis. Συνεργάτης σε ότι χρειαζόμουν ο Vasilis Zamioudis με το χαμόγελο και τα γλυκά από το Saporo πάντα. Παράλληλα, έτρεχε και η ακαδημία του συλλόγου με τις προσπάθειες των Παναγιώτης Πιτσάρης Xristos Almpanis (Στέφος) και Stergios Niniatsoudis να είναι δίπλα μου ανελλιπώς.

7 χρόνια μετά ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσω τον σύλλογο με ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που μου προσέφερε. Δεν θα μιλήσω καθόλου για την προπονητική μου πορεία καθώς ο καθένας έχει την, σεβαστή, άποψη του αλλά θα ήθελα να αναφερθώ στους τόσους φίλους, πρώτα από όλα, που έκανα στο χωριό. Εξαιρετικά παιδιά και ποδοσφαιριστές, με τους οποίους έχω μόνο θετικές σκέψεις και συναισθήματα. Θεωρώ ότι δημιουργήθηκαν σχέσεις για μια ζωή οι οποίες δοκιμάστηκαν στον χρόνο και στις δυσκολίες και έτσι έγιναν πιο δυνατές. Δύσκολο να αναφερθώ ονομαστικά καθώς είναι μεγάλος ο αριθμός. (συγγνώμη Τάσος Μπρατσούδης)

Ευχαριστώ, επίσης, όλους τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα, πραγματικά έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό για να υλοποιηθούν οι στόχοι που είχαμε βάλει. Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όποιον η συμπεριφορά μου ήταν διαφορετική από ότι περίμενε. Πάντα προσπαθούσα να βρίσκομαι δίπλα σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, καθώς θεωρώ ότι στις κατηγορίες αυτές πρώτα μπαίνει ο άνθρωπος και μετά ο αθλητής.

Νίκος Μπρατσούδης Πέτρος Κάνος  Giorgos Ioannidis Xristos Almpanis (Στέφος) και Παναγιώτης Πιτσάρης είναι μια κατηγορία μόνοι τους. Στάθηκαν δίπλα μου σε όλη αυτήν την διαδρομή, με βοήθησαν σε όλες τις δυσκολίες και μου έκαναν την δουλειά πραγματικά εύκολη. Το ευχαριστώ είναι πραγματικά λίγο.

Για μία ακόμα φορά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους σας. Ελπίζω ο σύλλογος να βρει την λύση, να βγει από το σημερινό αδιέξοδο και να προχωρήσει ακόμα πιο ψηλά γιατί πραγματικά το αξίζει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365