Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Αριδαία: Κλειστός ο πεζόδρομος για τα οχήματα

Ο πεζόδρομος της πόλης είναι κλειστός για την διέλευση των οχημάτων
Μια έκπληξη περίμενε σήμερα το βράδυ του κατοίκους και τους επισκέπτες της Αριδαίας.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής ο πεζόδρομος της πόλης είναι κλειστός για την διέλευση των οχημάτων, ενώ η διαφορά με το περσινό καλοκαίρι είναι πως τα καταστήματα δεν μπορούν να απλώσουν τραπεζοκαθίσματα κατά μήκος του.

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου Αλμωπίας για τον τρόπο λειτουργίας του πεζοδρόμου, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.

6 σχόλια:

  1. Αυτή η κίνηση πέρσυ έδινε μια πρωτοφανή ζωντάνια στην πόλη , αφήστε τα μαγαζιά να απλώσουν τραπέζια και καθιερώστε το για όλο το καλοκαίρι έστω για Σάββατο βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω τραπεζοδρομος δηλαδη

      Διαγραφή
    2. καταρχην δεν εχω κανενα μαγαζι ουτε ποσοστα για να ξεκαθαρισω την θεση μου, δεν μενω καν μεσα στην αριδαια, αλλα τι ακριβως δεν σου αρεσε ετσι οπως ηταν περσυ (εστω και λογο του covid) ηθελες μηπως να κανεις τζοκινγκ και σε ενοχλουσαν τα τραπεζια? μην ειστε μιζεροι και δειτε χωρις κομπλεξ τι πραγματικα βοηθαει την πολη και τι οχι!

      Διαγραφή
  2. Έτσι μπράβο. Πεζόδρομος που δε περπατάει κανένας. Ρε χωριό είμαστε. Μόνο φραπέ και μαγκιά. Οι παππούδες πληρώνουν. Σε καλό δρόμο είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε δρόμος είναι, ούτε πεζόδρομος. Είναι κάτι από τέταρτο κόσμο. Ό,τι πρέπει για την Αριδαία. Ο δρόμος είναι για τα οχήματα και ο πεζόδρομος για τους πεζούς. Για τα οχήματα, κάτι σαν δρόμος, υπάρχει. Για τους πεζούς όμως υπάρχουν στενά πεζοδρόμια με ζαρτινιερες. Μην είμαστε αχάριστοι οι πεζοί, γιατί μπορεί και αυτά τα στενά πεζοδρόμια να μας τα πάρουν όλα τα μαγαζιά. Τους πεζούς ας τους έχουμε γραμμένους. Εντάξει κύριοι και κυρίες αιρετοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365