Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Περιοδεία Λάκη Βασιλειάδη σε πληγείσες περιοχές από νέα χαλαζόπτωση (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου
Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης επισκέφτηκε αγροκτήματα και Τοπικές Κοινότητες που επλήγησαν από σφοδρή χαλαζόπτωση το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, με αποτέλεσμα να καταγράφονται εκτεταμένες ζημιές σε καλλιέργειες.

Συγκεκριμένα, στο Σταυροδρόμι, τα Εσώβαλτα και την Ακρολίμνη όπου ο Βουλευτής συνομίλησε με καλλιεργητές, η καταστροφή είναι ολική, ειδικότερα σε ροδάκινα, νεκταρίνια, βερίκοκα και μήλα, πολλά εκ των οποίων βρίσκονται στο στάδιο της συγκομιδής, αλλά και σε σιτάρια, τριφύλλια κ.α.

Ο Λάκης Βασιλειάδης επικοινώνησε ήδη με την Προϊσταμένη του Υποκαταστήματος Βέροιας του ΕΛΓΑ κ. Μ. Παππά η οποία και τον ενημέρωσε ότι αύριο Δευτέρα θα ανοίξουν οι αναγγελίες ζημιάς, για όλες τις Τοπικές Κοινότητες και τις περιοχές που έπεσε το χαλάζι, και παράλληλα θα ξεκινήσουν οι επισημάνσεις, ώστε, όπως τόνισε ο Βουλευτής, οι πληγέντες αγρότες να μπορέσουν να αποζημιωθούν γρήγορα και δίκαια.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365