Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Στην Αριδαία ανταποκριτής του ΕΛΓΑ για εκτίμηση των ζημιών σε καλλιέργειες (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό

Στην περιοχή μας βρέθηκε σήμερα το πρωί Ανταποκριτής του ΕΛΓΑ, για εκτίμηση των ζημιών από τον παγετό του περασμένου Απριλίου.


Συγκεκριμένα, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, ο ανταποκριτής ΕΛΓΑ συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Αριδαίας Θοδωρή Ταρασίδη, βρέθηκε στον κάμπο Αριδαίας - Ύδραιας για αυτοψία και εκτίμηση της ζημιάς για τον παγέτο του Απριλίου.


Ο ανταποκριτής διέκρινε τα προβλήματα που υπάρχουν στις καλλιέργειες και μετά την καταγραφή που έγινε θα καταθέσει την έκθεση του στην αρμόδια υπηρεσία και σύντομα οι αγρότες ελπίζουν να υπάρχουν αποτελέσματα για να μπορέσουν να πάρουν αποζημιώσεις.


Δείτε τις φωτό:









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365