Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Βόμβα στα δρώμενα της Πέλλας, η μεγάλη επιστροφή του Τέο Δανιηλίδη

Ο Τέο Δανιηλίδης φωνάζει παρόν

Η μεγάλη επιστροφή του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Δόξας Μαυροβουνίου και του ΑΣ Γιαννιτσά είναι γεγονός με την εμπλοκή του αυτή την φορά στον Εθνικό Γιαννιτσών.

Ο Τέο Δανιηλίδης φωνάζει παρόν και επιστρέφει στο ποδόσφαιρο της Πέλλας, εμπλεκόμενος πλέον με το καμάρι της Ν. Τραπεζούντας, όπου θα έχει σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τον ρόλο του υπεύθυνου στο αγωνιστικό κομμάτι του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Οι συζητήσεις με την διοίκηση του Σάββα Ατματζίδη είναι σε προχωρημένο στάδιο και θεωρείται θέμα χρόνου η επίσημη συνεργασία και εμπλοκή του πρώην προέδρου του ΑΣ Γιαννιτσά.

Σαφώς και πρόκειται για μια εξαιρετική κίνηση που ταράζει τα ήρεμα ύδατα στο ποδόσφαιρο της Πέλλας, με μεγάλο κερδισμένο τον Εθνικό Γιαννιτσών, καθώς η εμπειρία του εν λόγω παράγοντα είναι τεράστια, ενώ ακόμη μεγαλύτερη είναι η επιθυμία και η διάθεση του για την δημιουργία μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει στην ΕΠΣ Πέλλας και φυσικά να πετύχει την επιστροφή της στα εθνικά πρωταθλήματα.

Σαφώς και πρόκειται για πανέξυπνη κίνηση-συνεργασία της διοίκησης των Ποντίων, που εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινώσουν και τον προπονητή για την νέα σεζόν, ενώ στο τέλος του Ιούλη έχουν προγραμματιστεί διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων.

5 σχόλια:

  1. Ο mister 1 του ποδοσφαίρου της Πελλας επέστρεψε ακούω …. Πρέπει να κατέβασαν τα κεφάλια τους Λυκοστομο , Μελίσσι, Νησί και ΑΣ Γιαννιτσα ( λόγο πρώην ομάδα του)που είχαν στόχο την άνοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρωτάθλημα θα πάει στα Γιαννιτσά, είτε στον Α.Σ., είτε στον Εθνικό.

      Διαγραφή
  2. Ο κορυφαίος Προεδρος μαζί με τον Αταλασιδη που άλλαξαν το ποδόσφαιρο και την ποιότητα στις ομάδες της Πελλας . Θα ήθελα να δω την θύελλα αν δεν κατέβει στην Γ εθνική να την κατεβάσει στην Α1 ο Ηλιας και να δούμε την μάχη της δεκαετίας αν και οι δυο έδειξαν την δυναμική τους και στην Γ εθνική με 3 αντίστοιχα χρονιές με επιτυχία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και είχε ακουστεί εντονα το όνομα του για εδεσσαικο και ομάδα της αλμωπιας πιστεύω να βοηθήσει και να έχει πάλι ομάδα στην Γ εθνική στα Γιαννιτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλη επιτυχία φίλε Τεο αν και είναι δεδομένη αυτή. Από Μεγαπλατανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365