Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

O λαμπερός γάμος του Πέλκα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)

Το μυστήριο είχε και «ασπρόμαυρο» χρώμα

Με δεκάδες επώνυμους προσκεκλημένους τελέστηκε στο Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης ο γάμος του Δημήτρη Πέλκα με την εκλεκτή της καρδιάς του, Κυβέλη Μάρδα.


Το μυστήριο είχε και «ασπρόμαυρο» χρώμα, αφού κουμπάρος του ζευγαριού είναι ο άμεσος συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου, Γιώργος Τσονάκας.


Η Κυβέλη η οποία είναι φοιτήτρια της Ιατρικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ακολούθησε τον Πέλκα στην Τουρκία.


Στον γάμο παρέστησαν οι πρώην συμπαίκτες του Πέλκα στον ΠΑΟΚ, οι Μαλεζάς, Τζιόλης, Γιαννούλης, Χαρίσης. Παραβρέθηκαν επίσης παίκτες της Φενέρ, ο νέος προπονητής της τουρκικής ομάδας, Ζόρζε Ζεσούς κι ο ατζέντης Πολ Κουτσολιάκος.




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365