Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Χρ. Μπάτσης: Το βράδυ του Σαββάτου ήταν γεμάτο με εκδηλώσεις απο άκρη σε άκρη του Δήμου μας (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας:


Οι ημέρες του καλοκαιριού στην Αλμωπία είναι και  ημέρες εκδηλώσεων. Το βράδυ του Σαββάτου ήταν γεμάτο με εκδηλώσεις απο άκρη σε άκρη του Δήμου μας. 

Αρχικά παραβρέθηκα στο χορό του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Σωσσάνδρας, όπου μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά που έφυγε.

Στη συνέχεια στα Λουτρά Πόζαρ είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε δικηγόρους απο όλη την Ελλάδα αλλά και απο την Σερβία, καθώς νωρίτερα ειχε προηγηθεί ο διεθνής φιλικός αγώνας των δύο δικηγορικών Συλλογών στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας. 

Χαίρομαι ιδιαίτερα που η Αλμωπία και το Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας φιλοξενούν τέτοιες διοργανώσεις αλλά και που τα Λουτρά Πόζαρ αποτελούν πόλο έλξης για επισκέπτες. Τέτοιες δράσεις βοηθούν στην ανάδειξη της περιοχής μας. 

Ακολούθως μαζί με συνεργάτες μου παραβρέθηκα στο Παρακάθ που διοργάνωσε ο πολιτιστικός Σύλλογος Κωνσταντίας. Πραγματικά τέτοιες εκδηλώσεις κρατούν ζωντανή την μακραίωνη παράδοση των Ελλήνων του Πόντου. Παράλληλα όμως θέλω να συγχαρώ δημόσια και το νέο ΔΣ του Συλλόγου και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στα καθήκοντα του.

Τέλος η βραδιά ολοκληρώθηκε στους Προμάχους με τον χορό που διοργάνωσε η Ελπίδες Προμάχων.

4 σχόλια:

  1. Αν δν ερθουν αυριο να κοψουν τα χορτα στους δρομους για τα ξενοδοχεια θα βαλω εργατη θα τν πληρωσω να τα κοψει και θα φερω ολα τα τοπικα site της περιοχης.1200€ τν μηνα δημοτικα τελη πληρωνουμε για να βλεπει ο τουριστας 2 μετρα χόρτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά λουτρακιωτη χουβαρντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ απαντησες,οπότε όλο το ζόρυ δικό σου.Και ναι εχω δωσει 1.5 εκατομυριο για την επιχειρηση φυσικα και θα δωσω αλλα 25€ για να μου κοψουν τα χόρτα. 2vlo

      Διαγραφή
  3. Σαν να παχυνες δήμαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365