Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Καταγγελία Ν. Παρούτογλου: Υγειονομική βόμβα το εργοτάξιο Εξαπλατάνου (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες από το εργοτάξιο του Εξαπλατάνου

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο Νίκος Παρούτογλου, κατά την χθεσινή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.


Αναφερόμενος στη διαχείριση των κόκκινων κάδων που έχουν τοποθετηθεί για τις κενές συσκευασίες φυτοφαρμάκων, αποκάλυψε πως το περιεχόμενό τους καταλήγει στο εργοτάξιο του Εξαπλατάνου, όπου έχει δημιουργηθεί μια υγειονομική βόμβα.


Επίσης ασκώντας κριτική στην Δημοτική Αρχή ανέφερε πως ο Δήμος έχει μετατραπεί σε χωματερή, ενώ τόνισε πως τέτοιες ενέργειες θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των εργαζομένων.


Δείτε φωτογραφίες από το εργοτάξιο του Εξαπλατάνου: 





4 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΣΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Afto.to.saini.pou.skeftike.na.mazevoun.mboukalia.apo.fitofarmaka.ke.na.ta.paratane.xima.i.se.tsouvalia.prepi.na.pari.nomdel.vlakias.🍆🍆🍆🍆🍆

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό που όλοι βλέπετε τα προβλήματα πριν εκλεγείτε και αφού εκλεγείτε τυφλωνεστε, εξηγήσετε το μου λίγο... Ο κος Παρουτογλου φαίνεται άνθρωπος που μπορεί να προσφέρει στο Δήμο μας, εύχομαι να εκλεγεί και να μην αλλάξει θέση έπειτα και αυτός!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν έχει η κυρία Νάνου, τσίπα, σήμερα θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί. Είναι συνυπεύθυνη μαζί με τον δήμαρχο, για αυτήν την επιβλαβή, για τη δημόσια υγεία, ενέργεια της, να αποθηκεύσει τόνους δηλητηρίου στον εξαπλατανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365