Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Λ. Βασιλειάδης: Περιοδεία σε Τοπικές Κοινότητες της Αλμωπίας & της Έδεσσας που επλήγησαν από το χαλάζι (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Η χαλαζόπτωση της 29ης Μαΐου επηρέασε καλλιέργειες σε αρκετές περιοχές της Πέλλας, όπως διαπίστωσα και προσωπικώς, κατά την επίσκεψή μου σε αγροκτήματα αλλά και κάποιες από τις κοινότητες που επλήγησαν, στην Κερασιά, το Λουτράκι, τους Λύκους, το Μεγαπλατάνο, την Όρμα, τους Σαρακηνούς και τη Σωτήρα, όπου συνομίλησα με παραγωγούς.


Το θετικό είναι ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΛΓΑ ενεργοποιήθηκαν άμεσα, οι αναγγελίες ζημιών ξεκίνησαν και σταδιακά προχωρούν και οι δηλώσεις από τους παραγωγούς. Παράλληλα οι γεωπόνοι συνεχίζουν τους ελέγχους στις τοπικές κοινότητες.

Επιπλέον, κατά τη μικρή αυτή περιοδεία επισκέφτηκα και συνεταιρισμούς και ομάδες παραγωγών για να ενημερωθώ για τη διακίνηση, τα κόστη παραγωγής και το βαθμό στον οποίο επηρέασε η ζημιά από τη χαλαζόπτωση. Κρατάμε το γεγονός ότι τα προϊόντα του τόπου μας παραμένουν εξαιρετικής ποιότητας και, με τη συμβολή της πολιτείας, όπου χρειάζεται, το κόστος θα περιοριστεί ώστε να συγκρατηθεί η απώλεια εισοδήματος των παραγωγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365