Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Ληστεία σε δισκογραφική στη Βούλα: Πήραν έναν φάκελο, έψαξαν τα πάντα και εξαφανίστηκαν

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη ληστεία σε μεγάλη δισκογραφική εταιρία στη Βούλα. Δυο οι δράστες που ακινητοποίησαν τον φρουρό και έκαναν τα γραφεία γης μαδιάμ.


Η ληστεία στη δισκογραφική εταιρία που βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στη Βούλα, έγινε στις 04:00 τα ξημερώματα, όταν οι δυο κουκουλοφόροι έφτασαν στα γραφεία και αφού υπό απειλές ακινητοποίησαν τον φρουρό, μπήκαν στο εσωτερικό του τριώροφου κτιρίου.


Αν και αρχικά οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι οι ληστές πήραν χρηματοκιβώτια, η νεότερη ενημέρωση αναφέρει πως οι ληστές πήραν μόνο έναν φάκελο, τον οποίο βρήκαν σε ένα από τα συρτάρια που έψαξαν.


Το μυστήριο πίσω από τη ληστεία στη δισκογραφική εταιρία κάνει ακόμη μεγαλύτερο το γεγονός πως οι δράστες έκαναν άνω κάτω το χώρο, σαν κάτι συγκεκριμένο να έψαχναν και αφού πήραν τον φάκελο, τράπηκαν σε φυγή.


Δεδομένου πως οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, δεν αποκλείεται στην πορεία να αποκαλυφθεί πως ίσως οι δράστες της ληστείας να πήραν και κάτι άλλο από τα γραφεία της δισκογραφικής εταιρίας.


Μέχρι στιγμής, επίσης, δεν είναι γνωστό τι μπορεί να περιείχε ο φάκελος που εκλάπη.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει τραυματιστεί κι ένας υπάλληλος της εταιρίας, αλλά όχι σοβάρα.


Την αστυνομία κατάφερε να ειδοποιήσει ο φρουρός.

 

Τις έρευνες έχει αναλάβει η ασφάλεια. Σε πρώτη φάση θα εξεταστούν οι κάμερες ασφαλείας της δισκογραφικής αλλά και γενικότερα της περιοχής γιατί δεν αποκλείεται να έχουν καταγραφεί οι κινήσεις τους πριν ή και μετά τη ληστεία.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365