Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Τέλος εποχής για τον Ηλία Αταλασίδη, αποσύρεται από το ποδόσφαιρο και την Θύελλα Σαρακηνών

Ανακοίνωση
Αποσύρεται από το ποδόσφαιρο ο Ηλίας Αταλασίδης και όπως όλα δείχνουν μαζί του και η Θύελλα Σαρακηνών.

Δείτε την ανακοίνωση του προέδρου των Πειρατών, παρακάτω:
«Μετά απο 6 χρόνια στο τιμόνι της Θύελλας Σαρακηνών ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και για εμένα.

Με ανάμεικτα συναισθήματα ανακοινώνω οτι παραιτούμαι απο πρόεδρος και σταματάω καθε ενασχόληση μου με το ποδόσφαιρο.

Ελπίζω να βρεθούν συνεχιστές του εγχειρήματος αλλά δυστυχώς δεν είμαι αισιόδοξος(δεν είναι πολλοί οι τρελοί που με το υπάρχων εχθρικό προς τους παράγοντες πλαίσιο θα το τολμούσαν),σε καθε περίπτωση δύναμαι να βοηθήσω όπως και όπου μπορώ σε περίπτωση που υπάρξει βούληση για διάδοχη κατάσταση.

Κάνοντας μια ανασκόπηση θα έλεγα πως οι στιγμές που ζήσαμε ήταν ανεπανάληπτες και δεν θα τις αντάλλασα με όλα τα χρήματα του κόσμου.

Κάθε χρονιά και ένα ρεκόρ,μια άνοδος και μια επιτυχία…
Τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα παρέμεινε στην Γ’ Εθνική, ενώ πέρσι κάναμε και πρωταθλητισμό διεκδικώντας μια θεση στα μπαραζ ανόδου της SL2 κάτι που αποτελεί ασύλληπτου μεγέθους επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς οτι η κοινότητα των Σαρακηνών έχει πληθυσμό 330 κάτοικους και είναι ένα ορεινό χωριό της Πέλλας κοντά στα βόρεια σύνορα της χώρας.
Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου αυτά τα χρόνια αγκαλιάζοντας αυτή την προσπάθεια (ανιδιοτελώς και ιδιοτελώς)και συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί αυτο το μίνι ποδοσφαιρικό θαύμα.

Χαίρομαι ιδιαιτέρως που εκτός απο αναμνήσεις και οπτικοακουστικό υλικό αφήνω πίσω μου και ένα νεόδμητο γήπεδο στολίδι (Τζιούτζης Γ. Ευάγγελος προς τιμήν του παππού μου εκ των ιδρυτών της ομάδος το 1982), που θα αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον και την ποδοσφαιρική επιβίωση/ανάσταση της ομάδος.

Ένα γήπεδο που κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου με ιδία κεφάλαια.

Στο σημείο αυτό θα ηθελα να στηλιτεύσω την ανυπαρξία της τοπικής αυτοδιοίκησης που σε αντίθεση με τους υπόλοιπους δήμους του νομού αλλά και όλων των δήμων της χώρας που είχαν ομάδες στην Γ’ Εθνική, σφύριζε αδιάφορα όλα αυτά τα χρόνια δίνοντας μεχρι και πρόσφατα ανεκπλήρωτες υποσχέσεις.(καμία έκπληξη όταν μιλάμε για πολιτικούς)

Εδω και 6 χρόνια λάβαμε 0 ευρω απο τον Δήμο Αλμωπίας είτε για το γήπεδο είτε για την ομάδα.

Τέλος θεωρώ ως μέγιστη επιτυχία το γεγονός πως δεν υπάρχει έστω και ένας παίκτης,μέλος προπονητικού τιμ κλπ που να βρεθεί να ισχυριστεί πως του οφείλεται έστω και ένα ευρώ.

Όπως στην ζωή έτσι και στον αθλητισμό όλα είναι κύκλοι…ένας κύκλος έκλεισε αλλά δεν αποκλείεται να ανοίξει κάποιος νέος ξανά στο μέλλον και πάντα μέσα απο την καψούρα μου την ομάδα του χωριού, που μεγάλωσαν οι προγόνοι μου την Θύελλα Σαρακηνών.

Με τιμή Ηλίας Αταλασίδης.»

16 σχόλια:

  1. Τώρα έχει να πέσει ταλιρακι όπου πηγαίνει θα πάει σύννεφο χαχαχαχα αν κατέβει φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήσουνα και σύ από αυτούς που έφαγαν 10αρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. ξέφυγε η Θύελλα απ την κατηγορία χωριού....

      Διαγραφή
  4. Πόση μα Πόση κακία κρύβετε μέσα σας κάποιοι. Ου να μου χαθείς πανίβλακα.
    Συγχαρητήρια Αταλ , έκανες ότι καλύτερο μπορούσες, και μόνο το γήπεδο που άφησες παρακαταθήκη στο χωριό είναι μεγάλη υπόθεση, σίγουρα είναι λυπηρό όλο αυτό, αλλά όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, 6 Χρόνια δεν είναι λίγα, προσφερες πολλά στο χωριό, μακάρι να βρεθεί κάποιος να συνεχίσει όλο αυτό το όμορφο που άφησες πίσω σου.
    Καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνεις στο μέλλον.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πειρατή που είσαι ρε;
    Αυτό ήταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα σπουδαίο τέκνο της Αλμωπίας έγραψε ιστορία.Ένα σπουδαίο χωριό έφτασε πολύ ψηλά.Μπράβο σε όλους δούλεψαν για όλο αυτό το εγχείρημα.Ο σπουδαίος Αταλασίδης δόξασε το χωριό του.Μπράβο και πάλι.
      Ένας απλός φίλαθλος του Αλμωπού που εκτιμά το καλό όπου κι αν υπάρχει.

      Διαγραφή
  6. Πέρυσι ο Τεο από τα Γιαννιτσα φέτος ο Ηλιας από την θύελλα αυτό είναι το ποδόσφαιρο της Πελλας κ γενικά το ελληνικό ποδόσφαιρο . Βοήθεια από πουθενά και τους αναγκάζουν κάποια στιγμή να αποσυρθούν . Και πολλή άντεξαν και οι δυο. Το έργο τους και η δυναμική τους φάνηκε . Ο Τεο αποσύρθηκε πέρυσι και τα Γιαννιτσα κατευθείαν έπεσαν στο τοπικό από Γ εθνική και φέτος μπορεί και να μην κατέβουν στο τοπικό, η δε θύελλα αβέβαιο μέλλον αδύνατο να κατέβει στην Γ ίσως ούτε τοπικό αν δεν βοηθήσει και πάλι ο Ηλιας. Απογοητεύτηκαν και οι δυο. δυο άνθρωποι που τους χρειάζεται το ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο όμως κατάφερε και τους έδιωξε και τους δυο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε οι ομάδες έπεσαν από την Γ εθνική επειδή δεν άφησαν υποδομές!! Κανένας παράγοντας της Πέλλας δεν αγάπησε την ομάδα του αλλά την επιτυχία της ομάδας του!ποιος απ' όλους αυτούς έριξε λεφτά για ακαδημίες και για υποδομές! Ποιος έφερε προπονητες με γνώσεις και τους έδωσε σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία??!! Μόνο να πληρώνουν παίκτες αμφιβόλου αξίας ξέρανε και να πηγαίνουν στα καφενεία ,στην ΕΠΣ και να το παίζουν μεγαλοπαραγοντες σε άτομα χαμηλής νοημοσύνης που τους εγλυφαν μήπως τσιμπήσουν κανένα 50€.
      Το ποδόσφαιρο δεν διώχνει κανέναν φίλε μου! Οι παράγοντες αποφασίζουν πότε θα μπουν και πότε θα φύγουν

      Διαγραφή
    2. το ποδόσφαιρο μικραίνει αναλογικά με όλα ...δεν είναι παράξενο...

      Διαγραφή
    3. Δεν ξέρω πού τα μαθαίνεις αυτά τα νέα και από ποιον, αλλά σήμερα έγινε η Γενική Συνέλευση του Α. Σ. Γιαννιτσά, στην οποία εμφανίστηκε και ο εκπρόσωπος 8 ατόμων που ενδιαφέρονται να αναλάβουν την ομάδα. Αν δεν προχωρήσει το ενδιαφέρον που έδειξαν, η ομάδα θα ξεκινήσει τον προγραμματισμό της από την επόμενη Παρασκευή, σύμφωνα με δήλωση του τωρινού προέδρου.

      Διαγραφή
  7. Κ τορα τι νεοπλουτι , μαστε κερασια .μονο για αυτο ηστε
    Κ τιποτα σλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένα μεγάλο μπράβο στον Πρόεδρο και ηγέτη των σαρακηνών για το μεγάλο έργο που προσέφερε στην περιοχή όλης της Αλμωπίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια και στον Αταλασίδη και στο ηρωικό αυτό χωριό.Ήταν άθλος αυτό που έκαναν.Χωριό που πρωτοπορεί και είναι ψηλά έτσι κι αλλιώς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τόσα λεφτά που έριξε ο κ. Αταλασιδης δεν έχει σημασία το όνομα του χωριού!

      Διαγραφή
    2. Ποιο χωριό ούτε 1 πετραδάκι δεν βαλαν

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365