Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Δίδυμο προπονητών στον Φίλιππο Γιαννιτσών (ΦΩΤΟ)

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου του Πενταπλατάνου

Το προπονητικό team για την νέα σεζόν ανακοίνωσε ο Φίλιππος Γιαννιτσών, με τον Κοσμά Δουλκερίδη να παραμένει, όχι όμως και ο Αβραάμ Ζημπίδης που αποχώρησε και στην θέση του θα είναι ο Βασίλης Χόντος, ενώ παραμένει προπονητής τερματοφυλάκων ο πρώην διεθνής πορτιέρο Χρήστος Καρκαμάνης.


Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου του Πενταπλατάνου.

«Το Δ.Σ. ανακοινώνει το δίδυμο των προπονητών για την Α’ Κατηγορία 

Βασίλης Χόντος - Κοσμάς Δουλκερίδης, με προπονητή Τερματοφυλάκων των Χρήστο Καρκαμάνη για την χρόνια 2022-2023, επίσης για τα τμήματα υποδομών Κοσμάς Δουλκερίδης στην Κατηγορία Κ8-Κ10 και Κώστας Μαυροβουνιώτης στην κατηγορία Κ12-Κ14.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.»


Καρκαμάνης

Χόντος

Δουλκερίδης

Μαυροβουνιώτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365