Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Ανάρτηση με αιχμές της Σοφίας Ναρλίδου κατά της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Δείτε την ανάρτηση της Υποψήφιας Βουλευτή Πέλλας με το κόμμα "Έλληνες"

Δείτε την ανάρτηση της Υποψήφιας Βουλευτή Πέλλας με το κόμμα "Έλληνες":

Η δημοσιευση ανέβηκε ύστερα από συζήτηση με τη 17χρονη κόρη μου και τις φίλες της...

Η  παχυσαρκία όπως και η νευρική ανορεξία προκαλούν σοβαρά προβλήματα υγείας μέχρι και θάνατο. Και σίγουρα δεν γίνεται να εξιδανικεύεται αλλά ούτε και να γίνεται κατακριτέο από κανέναν.

Η <<θέα >>Αφροδίτη λοιπον, αν ήθελε να θίξει ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας θα το έκανε χωρίς να ανεβάσει φωτογραφία ατόμου...Σκοπίμως επέλεξε να σχολιάσει τη συγκεκριμένη παρουσιάστρια...

Και αναρωτιέμαι γιατί δεν κατακρίνει <<πλαστικά >>σώματα και σώματα <<φέτες>> από χρήση αναβολικών, συνειδητές επιλογές του ατόμου εξίσου νοσηρές για την υγεία.

Που και σε αυτό φυσικά είμαι αντίθετη διότι μην κρίνεις για να μην κριθείς....

Υπάρχουν πολλοί πιο υγιείς τρόποι να θίξεις ένα θέμα από το να κρίνεις το σώμα ενός ανθρώπου ...(π.χ ακρίβεια ειδών διατροφής που ο κόσμος αναγκάζεται να τρώει μακαρόνια 5 φορές τη βδομάδα, παιδιά που δεν έχουν χαρτζηλικι για να πάρουν ένα κουλούρι).

Να είστε σίγουροι λοιπόν πως δεν είχε σκοπό να ευαισθητοποιήσει το κοινό για θέματα διατροφής αλλά ο στόχος της ήταν η ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΉ της μέσο της προσβολης, περιφρονησης, υποτίμησης ...

Πολιτικό πρότυπο με αξίες και ιδεολογίες προς αποφυγή...

Ναρλιδου Σοφία

Υποψήφια Βουλευτής ν.Πελλας 

Αντιπεριφεριαρχης Κ.Μακεδονιας 

των <<Ελλήνων>> του ιδρυτή Ηλία Κασιδιάρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365