Σάββατο 11 Ιουνίου 2022

Δ. Μπίνος: Οι παράνομες υιοθεσίες έργων συνεχίζονται

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Μπίνου

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Μπίνου:

ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΥΙΟΘΕΣΙΕΣ ΕΡΓΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Δυστυχώς, η σημερινή Δημοτική Αρχή προσπαθεί για άλλη μια φορά να καπηλευτεί την προσπάθεια των προκατόχων και με αυτή την πρακτική, θεωρεί πως θα κρύψει την ανυπαρξία έργου εδώ και τρία χρόνια.


Η νέα προσπάθεια να κάνουν «το άσπρο μαύρο», σχετίζεται με την τοποθέτηση κουφωμάτων στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Λαγκαδιάς. Μια παρέμβαση που δημοπρατήθηκε το 2018 και εντάσσεται σε ένα μεγάλο έργο για τη σχολική στέγη προϋπολογισμού 251.860 ευρώ, του οποίου οι εργασίες ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2019. Η Μελέτη 20/2018 του έργου  προέκυψε μετά από ενδελεχή καταγραφή των προβλημάτων από τον τότε Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, τον  Αντιδήμαρχο Παιδείας Χρήστο Χουρσόγλου και τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Χρήστο Γεωργίου. Ενδεικτικά να αναφέρουμε περιελάμβανε παρεμβάσεις σε σχολεία της Αριδαίας, της Πολυκάρπης, της Σωσάνδρας, του Ριζοχωρίου, του Εξαπλατάνου κ.α. Μία από τις παρεμβάσεις που περιελάμβανε λοιπόν αυτό το έργο, αφορούσε και στο παλιό Δημοτικό Σχολείο της Λαγκαδιάς. Έπρεπε να περάσουν τρία χρόνια και φτάσαμε λοιπόν στο 2022 για να ολοκληρωθεί επιτέλους η τοποθέτηση κουφωμάτων, ενώ την ίδια στιγμή δεν έχει γίνει ακόμα ο ελαιοχρωματισμός που προέβλεπε η μελέτη.


Μετά από όλα αυτά λοιπόν, παρακολουθήσαμε την πρώην Πρόεδρο και υποψήφια με το συνδυασμό του σημερινού Δημάρχου Σούλα Σούση να αναφέρει πως το έργο ανήκει στη Δημοτική Αρχή του Χρήστου Μπάτση. Μάλιστα, ανέφερε πως ο πρώην Δήμαρχος έμεινε στις φωτογραφίες, ξεχνώντας μάλλον ότι στις ίδιες φωτογραφίες συμμετείχε πάντοτε  και η ίδια και ευτυχώς υπάρχουν γιατί σήμερα μας φανερώνουν την πραγματικότητα. Στην παρουσίαση του έργου «ξέχασαν» μάλλον να φωνάξουν και τον σημερινό Πρόεδρο που εξελέγη από τους κατοίκους του χωριού, λες και δεν υπάρχει συνέχεια.


Ο κ. Μπίνος πάντως δεν άφησε ασχολίαστη αυτή την πρακτική, η οποία δεν τιμά τους εμπνευστές της. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «οι παράνομες υιοθεσίες έργων συνεχίζονται», ενώ έδωσε στη δημοσιότητα τα έγγραφα που είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας και δεν μπορούν να αμφισβητηθούν.






6 σχόλια:

  1. Μπινο γενικότερα έχεις κουράσει τους πάντες. Άραξε με το κοπάδι σου σε ένα καφέ και αυτά να τα λέτε μεταξύ σας. Δημαρχο η Αλμωπία δεν πρόκειται να σε ξαναβγάλει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκρατεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με δικά σας λεφτά τα κάνετε; για αυτό δε πολιτευεστε; αντε μας ζαλισατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. που έχει άδικο ο Μπίνος? όσα λέει έχουν βάση.Όποιος έχει επιχειρήματα ας πει το αντίθετο.Μπίνος - Μπάτσης 1-0 στο συγκεκριμένο θέμα.
    Υγ . δεν ψηφίζω κανέναν απ τους 2 ούτε Παρούτογλου Ούτε Χατζηδημητρίου έτσι για να εκτιμάμε τη γνώμη του απλού Δημότη.
    Επιχειρήματα κύριοι.
    Και να μην ξεχνάμε ένα πράγμα: όποιος έχει ψήφους δεν σημαίνει ότι ειναι και καλός...Πάμε παρακάτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δήμος έχει συνέχεια. Για όποιους έχουν ασχοληθεί το ξέρουν. Σημασία έχει ποιός εντοπίζει το πρόβλημα κ το δρομολογεί. Όχι ποιός το εκτελεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μπάτσης κάνει λάθη ο Μπινος κουράζει; Χρήστο το βουνό σε περιμένει,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365