Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Και τρίτος γύρος ξύλου στα MAD Awards: Συνέχισαν και στα παρασκήνια Snik και Light (βίντεο)

Δείτε τι συνέβη

Οι τράπερς πιάστηκαν στα χέρια και τρίτη φορά, και συγκεκριμένα στη φυσούνα του γηπέδου κατά την έξοδό τους.


Στη φυσούνα και τα παρασκήνια της απονομής των βραβείων του MAD γράφτηκε... η τρίτη σκηνή του «δράματος» μεταξύ Snik και Light.


Στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας δεν είναι ξεκάθαρο αν εμπλέκονται οι δύο τράπερς ή αποκλειστικά οι ομάδες των μπράβων που τους συνόδευαν.


Παρόλα αυτά φαίνεται να πέφτει και πάλι ξύλο, ενώ κάποιοι τρέχουν προς το βάθος, σαν να «φυγαδεύονται».


Δείτε τι συνέβη:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365