Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Power Pass: Εκτός επιδότησης για το ρεύμα χιλιάδες λογαριασμοί λόγω ημερομηνίας έκδοσης

Πρέπει και η ημερομηνία έκδοσης να είναι μέχρι 31 Μαίου
Με ανυπομονησία περιμένει η πλειοψηφία των πολιτών το power pass για την επιδότηση στο ρεύμα που αφορά επιστροφή ποσού από τη ρήτρα αναπροσαρμογής.

Ωστόσο η αναμονή για το power pass όπως φαίνεται είναι μάταιη για ορισμένους, λόγω ημερομηνίας έκδοσης λογαριασμού.

Συγκεκριμένα, ναι μεν μπορεί να έχουν λάβει λογαριασμό που να αφορά το διάστημα από 1η Δεκεμβρίου μέχρι 31 Μαΐου, εάν όμως αυτός ο λογαριασμός έχει ημερομηνία έκδοσης από 1 Ιουνίου και μετά, δεν υπάρχει καμία επιστροφή!

Με λίγα λόγια πρέπει και η ημερομηνία έκδοσης να είναι μέχρι 31 Μαίου.
  

Αυτό προβλέπεται στην υπουργική απόφαση, η οποία προβλέπει ότι σύμφωνα με το άρθρο 3, για τον υπολογισμό του ποσού της ενίσχυσης ανά δικαιούχο.

Δείτε τα όσα μετέδωσε το MEGA για την λεπτομέρεια αυτή που ναι μεν είναι γνωστή εδώ και καιρό, ωστόσο ίσως κάποιοι δεν την πρόσεξαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365