Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

Super League 2: 17 ομάδες δεν πήραν άδεια στο πρωτοβάθμιο όργανο - Ανάμεσα τους και ο Αλμωπός

Αναλυτικά

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ δεν έδωσε άδεια σε 17 ομάδες της Super League 2.

Ανάμεσα στις ομάδες που η ΕΠΟ «άναψε» κόκκινο είναι ΑΕΛ, η Ξάνθη, ο Ηρακλής και τα Τρίκαλα, που αν δεν αλλάξει κάτι θα τιμωρηθούν με περιορισμό στις μεταγραφές και πιο συγκεκριμένα θα μπορούν να παίρνουν μόνο ποδοσφαιριστών κάτω των 23 ετών και μόνο τρεις Έλληνες άνω των 25.

Αναλυτικά η ΕΠΟ αναφέρει:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε τους φακέλους 28 ΠΑΕ της Super League 2 και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Χορηγεί άδεια Super League 1 για την περίοδο 2022-23 στις ακόλουθες ΠΑΕ: ΑΙΓΑΛΕΩ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ και ΒΕΡΟΙΑ.

Χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2022-23 στις ακόλουθες ΠΑΕ: ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΚΗΦΙΣΙΑ και ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ.

Δεν χορηγεί άδεια Super League 2 για την περίοδο 2022-23 στις ακόλουθες ΠΑΕ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ, ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ, ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ, ΕΠΙΣΚΟΠΗ, ΚΑΒΑΛΑ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΑΕΛ, ΞΑΝΘΗ, ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΗΡΟΔΟΤΟΣ και ΖΑΚΥΝΘΟΣ.

Κατά των ανωτέρω απορριπτικών αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών εργασίμων ημερών από την κοινοποίησή τους.»

9 σχόλια:

  1. Για νά πάρουν αδειοδότηση οι ομάδες θά πρέπει πρώτα να ετοιμάσουν τά απαραίτητα έγγραφα καί νά είναι καθαρά, όταν λέμε καθαρά απ'όλες τις πλευρές δηλαδή μετοχικά κεφάλαια μέχρι εξόφληση χρημάτων καί τού τελευταίου παίκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πονατε ε?
    Κ πέρσι έτσι λέγατε κ η ομάδα έκλεισε στόματα. Όλα είναι καθαρά κ φέτος στόχος η 4αδα.
    Κ για να σας προλάβω, όποιον θέλει η ομάδα τον κρατάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άκου για νά μάθεις φίλε είναι δικαίωμα νά κρατά όποιον θέλει αλλά είναι καί υποχρέωση να πληρώνει όταν πρέπει κι όχι νά περιμένει από τό στιχοιμα για νά πληρώσει παίκτες,αν δεν τό κατάλαβες άμα δεν πληρωθούν οι παίκτες δεν θά μπωρεσει νά παίξει όσπου νά ξεχρεωσει όλους τούς ποδοσφαιριστές, είναι υποχρέωση τής κάθε ΠΑΕ όχι μόνο νά τούς φωνάζουμε μέσα στο χόρτο έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καί για νά μήν παρεξηγουμαστε αυτά τά λεφτά είναι δουλεμενα, εσύ πού λές πολλά καί είσαι μάγκας δώσε τα δεδουλευμενα τους καί ύστερα νά πετάς κοτσανες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε μου δεν διαφωνώ φυσικά κ να πάρουν τα λεφτά τα παιδιά. Τα δούλεψαν. Δεν είμσι της διοίκησης κ δεν ξέρω αν χρωστάνε κ δεν με ενδιαφέρει .αυτοί κάνουν κουμάντο. Πιστεύω ότι θα πάρει άδεια γιατί όλοι είναι πληρωμένοι κ η ομάδα θα πάει τρένο για τετράδα με τον βασικό κορμό να μένει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τώρα μας λές ότι δεν είσαι τής διοίκησης καί λές ότι είναι όλοι πληρωμένοι πόσο συγουρους είσαι, όταν σού λέω ότι δεν είναι εσύ επιμένεις, για νά σού δώσω νά καταλάβεις περιμένουν από τό στιχοιμα και τό μπόνους πού ταξσνε στις ομάδες μέχρι την δέκατη Θέση για νά πληρώσουν κι αυτοί τούς παίκτες,αν θες ρωτά νά μάθεις.

      Διαγραφή
  6. Εγώ αδερφέ πληρώνω το διάρκειας μου κ βλέπω την ομάδα. Δεν ξέρω αν είναι πληρωμένοι. Θέλω να είνσι όλα οκ κ να προχωράμε . εσύ έχεις διαρκείας ή είσαι λογιστής γιατί πολλά ξέρεις με το στοίχημα κτλ.που εγώ δεν ξέρω.
    Με το συμπάθιο κ χωρίς παρεξήγηση κουβέντα κάνουμε.
    Θα δείξει ΑΕ λίγο ξεκινά προετοιμασία ή ομάδα κ θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοίτα ούτε λογιστής είμαι αλλά ούτε και δεν έχω παίξει στην ζωή μου, όμως ξέρω πράγματα από πρώτο χέρι ότι δεν εξοφλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές ακόμα, τό άλλο τώρα καλά κάνεις καί παίρνεις διαρκείας τώρα έβγαλαν ανακοίνωση πάλι για διαρκείας πάρτε μπας και πληρωθούν τά παιδιά ,για νά μήν πατεξηγουμε τά πράγματα δεν έχω τίποτε με την διοίκηση όμως ρε αδερφέ πρέπει νά εξοφλήσει τούς παίκτες, γιατί αλοιος πώς νά συμφωνήσει με την ομάδα αν τόν θέλει αφού δεν έχει πάρει τα δεδουλευμενα.Υ.Γ. φίλε μήν συνεχίζεις νά αμφισβητείς αυτά πού λέω Ρώτα κάποιον από την διοίκηση σ'αυτό τό θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν ολόκληρη Λάρισα δυσκολεύεται , πολύ καλά είναι ο Αλμωπός. Ο δικός μας ρόλος είναι Ν αγοράσουμε διαρκείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365