Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Χρ. Μπάτσης: Για άλλη μία φορά οι μάσκες πέφτουν - Κάποιοι εξακολουθούν να είναι ενάντια στο καλό της περιοχής

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας

Δείτε την ανάρτηση του Δημάρχου Αλμωπίας:

Αλμωπίας το ανάγνωσμα  συνέχεια. Τα ίδια παντελακη μου, τα ίδια παντελή μου.

Μετά από την συγκέντρωση στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου, κάποιοι εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν το πρόβλημα που υπάρχει. 


Εξακολουθούν να προσβάλουν και τους 23 προέδρους που συμμετείχαν και συμφώνησαν ότι χρειαζετε άμεση ενίσχυση η τοπική οικονομία. 


Εκτός από τους παρόντες υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία με προέδρους που συμφώνησαν με την συγκεκριμένη πρόταση. Μια πρόταση που αφορα, κυριολεκτικά το μέλλον της Αλμωπιας. 


Όπως και να χει, εμείς συνεχίζουμε να είμαστε με τον αγρότη, με τον παραγωγό με τον απλό πολίτη, με τον επαγγελματια και γενικά με τους δημότες. 


Τώρα πως γίνεται ,να μην καταλαβαίνουμε, ότι υπάρχει ζημία στα κεράσια, ενω οι ίδιοι ήμαστε παραγωγοί και έχουμε δηλωμένα κερασια στο οσδε, βλέπε διαύγεια, δεν βγαίνει νόημα.


Για άλλη μία φορά οι μασκες πέφτουν. Κάποιοι εξακολουθούν να είναι ενάντια στο καλό της περιοχής. Ενάντια στο συμφέρον της πατρίδας. Ενάντια σε όλους και σε ολα. Στην ζωή τα πάντα είναι επιλογές,οι δικές μας είναι γνωστές και σταθερές  τόσο  απλά .Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα θετικά μηνύματα. Συνεχίζουμε

2 σχόλια:

  1. Μου θυμίζει τους βουλευτές...θα βγούνε οι αποζημιώσεις και θα βγαίνει και θα λέει με δικές μου ενέργειες δόθηκαν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Χρησταρα τι ονειρα βλέπεις; Αποφάσισες να κινηθείς επιτέλους. Κανεις αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365