Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Τουρισμός για όλους 2022: Τέλος Σεπτεμβρίου η νέα κλήρωση

Έγιναν 1,2 εκατομμύρια αιτήσεις
Πριν από μερικές μέρες αποφασίστηκε να διπλασιαστούν τα κονδύλια για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους». Η νέα κλήρωση, προκειμένου να συμπεριληφθούν και οι επιπλέον 200.000 αιτούντες του προγράμματος για διακοπές, θα γίνει στο τέλος Σεπτεμβρίου.


Αυτό δήλωσε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη από την ΕΡΤ αναφερόμενη στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» και την εξαγγελία του πρωθυπουργού για διπλασιασμό των δικαιούχων. Να τονιστεί εξάλλου ότι η νέα κλήρωση θα αφορά όσους έχουν κάνει ήδη αίτηση. Στο σημείο αυτό τονίστηκε ότι 1,2 εκατομμύρια ήταν οι αιτήσεις που μπήκαν στο σύστημα.


Χθες, είπε η Σοφία Ζαχαράκη, έγινε η κλήρωση για τους 200.000 πρώτους δικαιούχους του προγράμματος όπως και η ανάρτηση των πινάκων με τους κληρωθέντες. Μάλιστα το αμέσως προσεχές διάστημα θα πιστωθούν και τα λεφτά στους δικαιούχους, ενώ θα υπάρξουν και αναλυτικές οδηγίες. 


Υπενθυμίζεται ότι τα βασικά στοιχεία του προγράμματος είναι η ατομική επιδότηση των 150 ευρώ που εξαργυρώνεται σε όλα τα ξενοδοχεία και καταλύματα της χώρας, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365