Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Προμάχοι Αλμωπίας: Ολοκληρώθηκε το πολιτιστικό Αντάμωμα 2022 - Δείτε εικόνες από την δεύτερη μέρα

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του promahi-nea.blogspot.com

Με τις εμφανίσεις από τμήματα του διοργανωτή συλλόγου και του Λ.Α Αλμωπίας «ΟΙ ΑΛΜΩΠΕΣ» (χοροί Θράκης) καθώς και την επίδειξη taekwondo από το Bodycraft fitness club by Lina Sakita, ολοκληρώθηκε το Πολιτιστικό Αντάμωμα 2022 του Μ.Χ.Σ. ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ.

Παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν, το όλο διήμερο κρίνεται ως απόλυτα επιτυχημένο, μιας και ο κόσμος αγκάλιασε και στήριξε τις προσπάθειες των παιδιών, στο καινούριο ξεκίνημα του νέου Δ.Σ. του ιστορικού Συλλόγου του ακριτικού οικισμού.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του promahi-nea.blogspot.com:


















































Πηγή: promahi-nea.blogspot.com

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365