Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΆΖ: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 21ο Ποντιακού Πανοϋρ της Ευξείνου Λέσχης

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365
Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε το 21οΠοντιακού Πανοϋρ της Ευξείνου Λέσχης, στον αύλειο χώρο του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας. 

Όλοι οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ενώ αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας για την υπέροχη διοργάνωση.

Παρόν στην εκδήλωση μεταξύ άλλων ήταν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης μαζί με συνεργάτες του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Παρούτογλου επίσης με συνεργάτες του, ο δικηγόρος Αντώνης Ξυλουργίδης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ένας εκ των υποψηφίων Βουλευτών Πέλλας με το ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος Βουλευτής με το κόμμα Έλληνες Δήμος Κυριλίδης.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:





































































3 σχόλια:

  1. 3 ευρώ είσοδο για πανηγύρι είναι απαράδεκτο. Συγκεντρωθείτε λίγο εκεί στην διοίκηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΊ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΑΠΗΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσα και κάτι παραπάνω στοιχίζει και η εκκλησία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365