Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Προμάχοι Αλμωπίας: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη μέρα του 22ου Πολιτιστικού Ανταμώματος

Σήμερα Κυριακή είναι η δεύτερη και τελευταία μέρα
Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθος κόσμου,  πραγματοποιήθηκε η πρώτη μέρα του 22ου Πολιτιστικού Ανταμώματος του Μορφωτικού Συλλόγου Προμαχων «Οι Πρόμαχοι».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν πολιτιστικοί σύλλογοι οι οποίοι παρουσίασαν παραδοσιακούς χώρους, ενώ παρόν ήταν αρκετοί πολιτικοί φορείς της περιοχής.

Σήμερα Κυριακή είναι η δεύτερη και τελευταία μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365