Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Από τα Τρίκαλα, στον «γηραιό» ο 22χρονος Γιαννιτσιώτης Βασίλης Πέλκας

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση

Ο Γιαννιτσιώτης στην καταγωγή, Βασίλης Πέλκας αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή. Την τελευταία τριετία ο Ελληνας μέσος είχε 65 συμμετοχές και δύο γκολ με τον ΑΟΤ σε SL2, FL και Κύπελλο Ελλάδας.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Βασίλη Πέλκα Γεννημένος στις 16/10/1999, έχει ύψος 1.84μ. και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός

Ο Βασίλης Πέλκας,ξεκίνησε από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών.

Οι εμφανίσεις του αποτέλεσαν το διαβατήριό του για την ομάδα του Ηρακλή, της οποίας αποτέλεσε μέλος, πραγματοποιώντας 15 συμμετοχές με την Κ-17 του Συλλόγου.

Η επόμενη σεζόν ωστόσο, τον βρήκε στην γειτονική του Βέροια, στην Κ-19 της ομάδας.

Ακολούθησε ο Εθνικός Γιαννιτσών και στην συνέχεια στον ΑΣ Γιαννιτσών με την φανέλα του οποίου έκανε το πρώτο του…ξεπέταγμα.Πραγματοποίησε 23 συμμετοχές σε πρωτάθλημα (Γ’ Εθνική) και κύπελλο. 

Οι επιδόσεις του με την ομάδα των Γιαννιτσών δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Απόλλων Σμύρνης ο οποίος έφτασε κοντά στην απόκτησή του με την μεταγραφή του τελικά να ναυαγεί και τον ίδιο να υπογράφει στα Τρίκαλα.

Σε τρεις σεζόν είχε 61 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 6 στο κύπελλο Ελλάδος.

Ο Ηρακλής καλωσορίζει τον Βασίλη Πέλκα και του εύχεται μια καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και επιτυχίες!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365