Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Πτώση ελικοπτέρου στη Σάμο: Βρέθηκε ζωντανός ο τέταρτος του πληρώματος - Κολύμπησε μέχρι την ακτή

Νεκροί είναι ο Έλληνας μεταφραστής και ο ένας εκ των δύο Μολδαβών
Ο Έλληνας μεταφραστής και ο ένας Μολδαβός οι νεκροί από το τραγικό δυστύχημα.


Στην ακτή, όπου είχε κολυμπήσει μόνος του, βρέθηκε αργά τη νύχτα το τέταρτο μέλος του πληρώματος του ελικοπτέρου που κατέπεσε νωρίτερα το απόγευμα στη Σάμο. Πρόκειται για τον Μολδαβό που επέβαινε στο αεροσκάφος, ο οποίος μαζί με τον Ρουμάνο χειριστή κατάφεραν να επιβιώσουν από την πτώση. 


Ως εκ τούτου, νεκροί είναι ο Έλληνας μεταφραστής και ο ένας εκ των δύο Μολδαβών που επέβαιναν στο ελικόπτερο.


Πού εντοπίστηκαν οι δύο επιβαίνοντες χωρίς τις αισθήσεις τους 


Νωρίτερα βρέθηκαν νεκροί οι δύο από τους τέσσερις επιβαίνοντες στο ελικόπτερο που έπεσε στη Σάμο, ενώ επιχειρούσε στη φωτιά που έχει ξεσπάσει στο Παλαιοχώρι. 


Αν και έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από τους διασώστες, τελικά δεν κατέστη δυνατό να κρατηθούν στη ζωή. Λίγο νωρίτερα, ένας εκ των τεσσάρων μελών του ελικοπτέρου της πυροσβεστικής εντοπίστηκε και διασώθηκε από το λιμενικό. Πρόκειται για έναν Ρουμάνο, πιλότο του ελικοπτέρου. 


Άλλαξε τη νομοθεσία, η υπογραφή σου έχει δύναμη!


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Ρουμάνος πιλότος έχει σοβαρή υποθερμία και του χορηγείται ορός. 


Σύμφωνα με πληροφορίες το ελικόπτερο είχε απογειωθεί από την Σάμο 16:39 και το ατύχημα συνέβη 17:55 στη θαλάσσια περιοχή του Άγιου Μηνά στην τοποθεσία Πλάκα. 


Στην περιοχή που επιχειρούσε κατάσβεση επικρατούν άνεμοι 6 μποφόρ. Το πλήρωμα του Ε/Π ήταν ένας Ρουμάνος, δύο Μολδαβοί και ένας Έλληνας μεταφραστής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365