Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ/ΒΙΝΤΕΟ: Βούλιαξε η Άψαλος την πρώτη μέρα του 25ου πολιτιστικού διήμερου

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365

Άνοιξε το βράδυ της Τρίτης η αυλαία των εκδηλώσεων του 25ου πολιτιστικού διήμερου Αψάλου, παρουσία πλήθος κόσμου, ο οποίος διασκέδασε με πλούσιο ποντιακό πρόγραμμα. 


Η εκδήλωση ξεκίνησε με παρουσίαση ποντιακών χορών από τα μικρά τμήματα του Συλλόγου Ποντίων Αψάλου και συνεχίστηκε με γλέντι υπό τους ήχους της λίρας και του νταουλιού.

Παρόν στην εκδήλωση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης μαζί συνεργάτες του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου επίσης με συνεργάτες του, η υποψήφια Βουλευτής Πέλλας με τη Ν.Δ. στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές, Νίκη Ποζίδου, ο Αντώνης Ξυλουργίδης ο οποίος θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, η Σοφία Ναρλίδου και ο Δήμος Κυριλίδης που θα είναι στο ψηφοδέλτιο του κόμματος Έλληνες.


Σήμερα Τετάρτη είναι η δεύτερη και τελευταία μέρα.


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:

















































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365