Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Έδεσσα:Ολοκληρώθηκε η ενεργειακή αναβάθμιση ΕΠΑΛ και 3ου Γυμνασίου (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

Δελτίο Τύπου
Ολοκληρώθηκε το μεγάλο έργο ενεργειακής αναβάθμισης του ΕΠΑΛ και του 3ου Γυμνασίου Έδεσσας. Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Κεντρική Μακεδονία 2014 – 2020» του ΕΣΠΑ, με αρχικό προϋπολογισμό 990.702,08€.


Οι παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στα κτήρια του 3ου Γυμνασίου και του ΕΠΑΛ Έδεσσας συμπεριλαμβάνουν την εξωτερική θερμομόνωση τοιχοποιία, την θερμομόνωση της στέγης, την αντικατάσταση των κουφωμάτων και την αντικατάσταση του συστήματος θέρμανσης, ενώ στο πλαίσιο του έργου εγκαταστάθηκε και σύστημα φωτοβολταϊκών για παραγωγή ενέργειας.

Ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Σωτήρης Μούκας δήλωσε ότι ήδη από τον φετινό χειμώνα φάνηκαν τα σημαντικά αποτελέσματα του έργου, αν και δεν είχε ολοκληρωθεί πλήρως, με μεγάλη εξοικονόμηση πόρων, ενώ ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Αλέξανδρος Πασχάλης τόνισε την προσπάθεια που γίνεται για βελτίωση στις υποδομές παιδείας και τις συνθήκες εκπαίδευσης των παιδιών μας. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365