Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Χαλκιδική: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 32χρονο Μάρτιν, μυστήριο με μαγιό που βρέθηκε στην Κατερίνη

Ο 32χρονος Μάρτιν αγνοείται ακόμη
Συνεχίζονται για 12η μέρα συνεχίζονται στη Χαλκιδική οι έρευνες για τον 32χρονο Μάρτιν από τη Βόρεια Μακεδονία και μέχρι στιγμής ξεχωρίζει η είδηση της εύρεσης ενός μαγιό ανάμεσα σε φύκια.


«Μας έστειλαν μία φωτογραφία το πρωί με ένα μαγιό ανάμεσα σε φύκια στην Κατερίνη, ωστόσο ο πολίτης που το απαθανάτισε, δεν το μάζεψε και έτσι δεν μπορούμε να το δείξουμε στην οικογένεια. Ωστόσο, το είδαν και επειδή στη φωτογραφία φαίνεται από την ανάποδη πλευρά, μας είπαν ότι πιστεύουν πως μοιάζει με το μαγιό του Μάρτιν», λέει σχετικά στο GRTimes ο πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ, Αναστάσιος Ράμος.


Ο κ. Ράμος αναφέρει ακόμη πως οι έρευνες μεταφέρονται πλέον στην περιοχή της Κατερίνης και πιο συγκεκριμένα σε «Μακρύγιαλο, Αλυκές Κίτρους και Πύδνα», σημειώνοντας ότι «μέχρι στιγμής έχουμε επιστρατεύσει όλα τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν και τις προηγούμενες ημέρες και αν χρειαστεί, θα τα "ρίξουμε" στη μάχη των αναζητήσεων».


Θυμίζουμε ότι ο Μάρτιν, μαζί με τον Ιβάν και έναν ακόμη φίλο του, επισκέφθηκαν τη Χαλκιδική για τις διακοπές τους, ενώ ο ένας από τους νεαρούς είχε και τα γενέθλια του.


Η παρέα στην παραλία «Μύτη» και τους παρέσυραν τα κύματα με αποτέλεσμα να χαθούν στη θάλασσα. Ωστόσο, ο 25χρονος να εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα, ο 30χρονος Ιβάν βρέθηκε την επόμενη ημέρα, ενώ ο 32χρονος Μάρτιν αγνοείται ακόμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365