Τετάρτη 20 Ιουλίου 2022

Έμεινε 3 μέρες με ένα μπουκάλι σφηνωμένο στον πρωκτό του, επειδή ντρεπόταν να το πει στη γυναίκα του

Ο άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ένας 50χρονος άντρας πήγε πριν λίγο καιρό σε ένα νοσοκομείο στο Ιράν καθώς είχε σημάδια έντονης δυσκοιλιότητας και πόνου. Μάλιστα, τον άντρα μετέφερε στο νοσοκομείο η γυναίκα του, επειδή ανησυχούσε γιατί δεν έτρωγε, αλλά και για την αδυναμία του να πάει στην τουαλέτα.


Όπως αποκαλύφθηκε τελικά, η αιτία όλων των προβλημάτων του ήταν ένα μπουκάλι νερού 19 εκατοστών που ήταν σφηνωμένο στον πρωκτό του.


Ο άντρας φοβήθηκε τόσο πολύ την αντίδραση της συζύγου του που καθυστέρησε να ζητήσει βοήθεια για τρεις ημέρες. Όπως είπε στους γιατρούς αυτό συνέβαινε επειδή είχε μέσα του ένα μπουκάλι των 250ml. Το εντόπισαν μόνο όταν τον έστειλαν για αξονική τομογραφία. Γράφοντας στο περιοδικό «Clinical Case Reports», οι γιατροί είπαν ότι δεν ήθελε να αποκαλύψει ότι είχε βάλει το αντικείμενο μέσα του λόγω «αμηχανίας και φόβου για τη γυναίκα του».


Ο 50χρονος είχε σπρώξει πρώτα το κάτω μέρος του μπουκαλιού μέσα, ώστε να μπορεί να το βγάλει πιάνοντας το πάνω μέρος. Δυστυχώς, δεν μπόρεσε να βγάλει το αντικείμενο, αφήνοντας το πλαστικό μπουκάλι σφηνωμένο βαθιά μέσα στο παχύ έντερό του.


Οι γιατροί στο νοσοκομείο Ιμάμ Χομεϊνί δεν είπαν αν ο άνδρας εξήγησε γιατί έσπρωξε το μπουκάλι μέσα του, αν και σημείωσαν ότι η σεξουαλική ικανοποίηση βρίσκεται, συνήθως, πίσω από τέτοιες εισαγωγές.


Ο άνδρας, ο οποίος είχε ιστορικό κατάθλιψης όπως ανέφεραν οι γιατροί, μεταφέρθηκε αμέσως στο χειρουργείο και του χορηγήθηκε αναισθησία για να του αφαιρέσουν το μπουκάλι από το ορθό. Οι χειρουργοί προσεκτικά έσυραν το μπουκάλι και δεν υπήρξε ρήξη ή αιμορραγία.


Μετά από τρεις ημέρες στο νοσοκομείο ο άνδρας πήρε εξιτήριο και παραπέμφθηκε σε ψυχιατρική κλινική. Ένα μήνα μετά τη δοκιμασία του, ο άνδρας φέρεται να μην έχει υποστεί περαιτέρω προβλήματα ή να μην έχει κανένα πρόβλημα με τις κινήσεις του εντέρου του.


Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα στην Daily Mail μόνο στην Βρετανία καταγράφονται κάθε χρόνο περίπου 400 ανάλογα περιστατικά με τους ασθενείς να είναι κυρίως άντρες ηλικίας 30 με 40 ετών. Τα πιο συχνά αντικείμενα που εντοπίζονται μέσα στο σώμα τους είναι μπουκάλια, μικρά ρόπαλα, μπουκαλάκια σπρέι και... λάμπες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365