Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Επανέφεραν στη ζωή τη 48χρονη που βούτηξε στον Πηνειό – Είχε φτάσει χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο

Νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση
Επανέφεραν στη ζωή τη γυναίκα που βούτηξε στον Πηνείο και έφτασε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις της. 

Η γυναίκα που ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις από τα νερά του ποταμού διακομίστηκε  χωρίς σημάδια ζωής στο νοσοκομείο, όπως αναφέρει το onlarissa.gr.

Ωστόσο οι γιατροί στο στο τμήμα αναζωογόνησης κατάφεραν να την επαφέρουν στη ζωή. 

Το συμβάν κατά τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr έλαβε χώρα λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στην ξύλινη πεζογέφυρα, όταν η 48χρονη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στο νερό.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Άντρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που εντόπισαν τη γυναίκα ζωντανή, προσπάθησαν να την πείσουν να δεχθεί τη βοήθειά τους, εκείνη όμως το αρνήθηκε.

Μέχρι να την προσεγγίσουν η γυναίκα βρίσκονταν μέσα στο νερό και ανασύρθηκε χωρίς αισθήσεις και χωρίς σφυγμό.

Κατά πληροφορίες η 48χρονη Ουκρανικής καταγωγής νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα αυξημένης φροντίδας του νοσοκομείου.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365